Lista magazinelor partenere e-toatacasa electrocasnice, mall-online, CADOURI

Magazine partenere e-toatacasa  electrocasnice, mall-online, CADOURI

Toate produsele pe care vi le aduc pe acest site si toate reclamele/bannerele sunt din magazinele partenere pe care vi le prezint mai jos, impartite pe categorii: electrocasnice, mall-online, CADOURI, iar categoriile home&deco,  asigurari pe care le gasiti in alt articol, AICI!

ELECTROCASNICE SI AMENAJARI

Flanco

Magazinul online Flanco.ro isi propune să ofere clienților sai mai mult decât tehnologie - o experiență de a cumpăra unică, transformată într-un adevărat eveniment dedicat tehnologiilor care ne fac viața mai ușoară. A cumpăra înseamnă pentru fiecare client bucuria de a intra în magazinul nostru online, de a întâlni o atmosferă prietenoasă, de a primi consilierea de care are nevoie și de a profita de cele mai bune oferte din piață.

eMAG

- unul dintre cele mai de incredere magazine online romanesti
- organizeaza permanent promotii cu discounturi reale, oferte sapamanale, toate sarbatorile se lasa cu oferte si discounturi, deschizi coletul si abia apoi platesti!!




MatHaus.ro

"În 26 de ani de activitate, Arabesque a stat la baza marilor proiecte de construcții din România. Ne-am specializat în furnizarea materialelor de construcții și în livrarea lor oriunde, chiar și în vârf de munte.
Prin brandul de retail MatHaus a venit timpul să sunam și la ușa fiecăruia. Cu experiența noastră și ideile tale, transformăm orice proiect în realitate.
Prin magazinul online și cele 7 magazine din țară suntem pregătiți să oferim soluții complete pentru orice tip de proiect. Fie ca ai de renovat, reparat, construit, slefuit, vopsit, taiat, tuns, insurubat sau gaurit, la MatHaus ai peste 30,000 articole la cele mai bune preturi.
Avem avantajul unic să livrăm oriunde produsele comandate fie prin impresionanta noastră flota internă formată din 1000 de camioane de diferite dimensiuni, fie prin rețelele tradiționale de servicii de curierat.
Nu contează cât de complicat este proiectul clientului, dacă vorbim de reamenajarea unui apartament sau construcția de la zero a unei case, pe mathaus.ro găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc.
Avem tot ce e necesar: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădina."


evoMAG

- livrarea comenzilor se face in 24 de ore de la confirmarea acesteia
- afisarea stocurilor ONLINE in timp real pentru ca si clientul sa fie cat mai informat cand face o comanda, sa isi rezerve produsul in timp real.
- Timp exact de livrare: Se afiseaza in timp real pe pagina produsului timpul exact de livrarea a produsului in functie de momentul cand se face comanda si de metoda de livrare.




CEL.ro 

- este unul din cele mai mari magazine online de produse IT din tara. 
- a fost fondat in 2004, iar portofoliul sau include un numar de aproximativ 350 000 de produse grupate in categorii precum laptopuri si tablete, dispozitive mobile, televizoare, sisteme audio, foto si video, birotica. 
In anul 2017, CEL.ro a inregistrat o cifra de afaceri de 260 milioane de lei. Zilnic sunt livrate peste 2.000 de comenzi si peste 4.500 de produse in toata tara.




Spy-Shop

- lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare.



Badabum.ro

Te intrebi ce poti sa cumperi de pe Badabum.ro? Aproape orice! Gasesti o gama variata de produse IT&C, electronice, electrocasnice, ingrijire personala si produse destinate nou-nascutilor.
- Poti alege din peste 21 000 de produse active;
- Stocul produselor este afisat in timp real;


Aloshop.tv

- sunt disponibile produsele originale văzute la TV, acoperind o gamă variată: de la soluții ideale pentru bucătărie, casă și grădină până la produse pentru fitness și frumusețe.
În oferta magazinului vei găsi peste 200 de produse dintre care să alegi ceea ce se potrivește publicului tău. Printre cele mai cunoscute branduri sunt renumitele tigai Regis Stone și Nutition Mixer.
- "produsele noastre sunt recomandate de vedete ca: Mirela Boureanu-Vaida, Diana Munteanu, Flavia Mihașan, Cristian Șerb (câștigătorul primului sezon Chefi la cuțite)"


Mega Plus 

- este un magazin online care in conditiile unei piete intr-o continua crestere, ofera o gama variata de produse pentru casa si gradina, ustensile de bucatarie, produse pentru ingrijire corporala, electrocasnice si scule electrice.


Espressocafe

"Oferim cele mai bune preturi de pe piata la cafea (boabe, macinata, instant, capsule, si monodoze), espressoare, accesorii si piese de schimb ale celor mai renumite branduri din domeniu.
Expediem zilnic comenzi in toata tara, produse ce ajung a doua zi la destinatie prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si GLS. Asiguram produse pentru zeci de afaceri in domeniul automatelor de cafea, baruri si consum casnic. Oferim peste 1000 de produse ale celor mai mari producatori din domeniu la preturi si conditii de transport cele mai avantajoase. "


Beanzcafe.ro

"Este o capsulă de energie din care ne putem alimenta cu toții. BeanZ este o provocare, pe cât de challenging, pe atât de motivantă pentru toți.
Dar, până la urmă, BeanZ este un copil rebel care își începe drumul către lumea mare și are ambițiile unui puștan care vrea să cucerească universul. În cazul nostru, universul cafelei.
Proiectul BeanZ este provocarea pe care Strauss și-a asumat-o pentru 2017, un pariu cu noi înșine, provocarea de a pătrunde într-un segment de piață nou, acela de capsule și aparate de cafea pentru acasă. Provocarea vine din două direcții, una dintre ele fiind cea amintită mai sus și a doua fiind abordarea online, digitală, prin care se comunică direct cu consumatorul final. 
Nu există două cafele identice.
Si aceasta pentru ca noi cautam exact acele caracteristici care fac fiecare sortiment de cafea sa fie unic in felul sau.
Am putea spune ca fiecare dintre cafelele noastre sunt la fel de diferite intre ele pe cat de diferiti intre ei sunt oamenii care le fac si le consuma.
Iti oferim unul dintre paharele noastre fancy,  cu capac de silicon, ideal pentru a aprecia cu claritate experienta cafelei BeanZ cu toate simturile.
Si, pentru ca fiecare cafea de-a noastra unica precum esti si tu, am inclus in pachet si o mostra de capsule – cate una pentru fiecare blend si fiecare cafea de origine de la fermieri."


Market365

- disponibile in stoc peste 2500 de articole,acoperind o gamă variata de produse de bucatarie,casa si gradina,electronice, electrocasnice,cosmetice, etc.




Nu uitati sa urmariti pagina de facebook e-toatacasa  pentru diverse oferte pentru modernizarea casei tale!




Comentarii