sâmbătă, 18 noiembrie 2017

O oala electrica excelenta - Multicooker Ourson Versatility

Multicooker Ourson Versatility MP5005PSD/DC - LA CEL MAI REDUS PRET


Urmatoarea mea tinta in materie de utilare a bucatariei este o oala electrica - iti simplifica activitatea in bucatarie si iti lasa timp liber.

Deoarece oala vine cu o carte de retete - ciorbe, aperitive, felul doi, chiar si deserturi, la finalul articolului am pus o reteta de blat de tort - se stie ca blatul de tort este greu de ralizat - ca se poate lasa si nu mai arata bine - asa ca vedeti reteta de blat de tort facut in multicooker-ul OURSON VERSATILITY!

Iata oala electrica ce are specificatii pe placul meu:

Multicooker Ourson Versatility MP5005PSD/DC 45 programe, recipient 5l, temperatura gatiti 50-130°C, Afisaj LCD, Timer, gatire aburi/sub presiune, Mov


Ce spun producatorii despre aceasta oala electrica?

Puteti gati oricand in propria bucatarie sarmalute , ciorbe, piftie, fripturi, chiftelute, peste, prajituri, compoturi si chiar iaurt ca o gospodina desavarsita. Toata lumea va fi impresionata de minunile culinare, insa nimeni nu va sti cat de putin efort ati depus.

Nici macar lasagna italiana, iaurtul grecesc, ratatouille-ul frantuzesc, cheesecake-ul englezesc sau orezul chinezesc nu vor mai reprezenta o bariera in calea celor mai clasice gusturi.

Butoanele, meniul, cat si manualul de utilizare si cartea de retete sunt in limba romana lucru ce va facilita si mai mult noua dumneavoastra experienta.


Iata cateva detalii remarcabile ale Multicooker Ourson Versatility:
Multicookerul va poate tine mancarea calda pana la 12 ore sau cu functia de incalzire, poate reincalzi alimentele in orice moment al zilei.
De asemenea, daca mancarea trebuie sa fie gata intr-un alt moment al zilei, insa nu aveti posibilitatea de a pune ingredientele la gatit la timpul potrivit, produsul va ofera posibilitatea de a folosi functia de start intarziat, si anume de a putea programa de dimineata, de exemplu, mancarea care va fi gata la masa de pranz. Cu functia de start intarziat puteti alege exact ora la care sa fie gata mancarea.



BLAT DE TORT

Unităţile de măsură aplicate în reţetele culinare: 1 lingură = 15 ml, 1 linguriţă = 5 ml, 1 pahar = 200 ml.

Ingrediente
4 pahare de măsurat cu făină, 4 pahare de măsurat cu zahăr, 10 ouă, 50g cacao (opţional)
esenţă de rom, esenţă de vanilie, unt și făină pentru tapetat, 1/2 pahar de măsurat cu ulei, 1
plic praf de copt.
Mod de preparare
1. Se separă albuşurile de gălbenuşuri.
2. Se bat bine albuşurile cu mixerul. Se adaugă 2 pahare de zahăr și se bat in continuare.
3. Se amestecă gălbenușurile cu 2 pahare de zahăr.
4. Se amestecă cele 2 compoziții și se adaugă 50g de cacao, făina, uleiul, praful de copt și esențele.
5. Se tapetează recipientul cu unt si făină.
6. Se varsă in recipient si se prepară cu capacul închis în modul BAKE/COACERE 90 de minute.
7. Se lasă la răcit și se feliază.

Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu