Masina de spalat smart cu uscator - LG

Masina de spalat cu uscator LG F6WD148TWIN

-  12kg spalare / 8kg uscare, Miniwash 2kg, EcoHybrid, TrueSteam, Smart, WiFI, LED, Touch control, Direct Drive, Clasa A, Alb

Aceasta nu e doar o masina de spalat rufe - e o masina smart, cu wi-fi si doua cuve care spala simultan, + uscarea rufelor.

Poate fi achizitionata cu o reducere de 17% in aceasta perioada - VEZI MAI MULT AICI!

Masina de spalat cu uscator LG F6WD148TWIN este cu adevarat deosebita - are o cuva mare, cu incarcare frontala, care spala 12 kg, si simultan se pot pune in cuva mai mica din partea de jos cateva rufe - pentru spalare zilnica - tricouri, prosoape, orice altceva doriti, in cantitati mai mici.


Tehnologia SmartThinQ™ va permite sa operati sau sa monitorizati spalarea rufelor oricand si de oriunde.

Puteti monitoriza consumul de energie sau puteti utiliza Descarcare ciclu pentru a adauga o gama intreaga de cicluri de spalare dezvoltate recent pe intreaga durata de functionare a masinii de spalat

Alergeni redusi cu 99,9%
Tehnologia TrueSteam™ activeaza optiunile Antialergic, Reimprospatare cu aburi si Steam Softener. Imbunatatiti-va calitatea vietii mentinand un mediu sanatos, fara alergeni.

Invert Direct Drive - Mai putine vibratii, mai putin zgomot
Nu doar unul, ci doua motoare Inverter Direct Drive cu inalta eficienta imbunatatesc performantele de spalare, insa fara zgomot.
Tehnologia Inverter DD foloseste mai putine piese mobile, lucru ce reduce vibratiile si sporeste durabilitatea. In plus, motoarele folosesc mai putina energie, reducand astfel consumul de electricitate.


VEZI DETALII COMPLETE pentru Masina de spalat cu uscator LG F6WD148TWIN, 12kg spalare / 8kg uscare, Miniwash 2kg, EcoHybrid, TrueSteam, Smart, WiFI, LED, Touch control, Direct Drive, Clasa A, Alb


Promotia din acest articol este realizata in afiliere cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa



Comentarii