miercuri, 10 septembrie 2014

NOU – Design Exclusivist – Seturi de mese 2014

Seturi de mese cu un design exclusivist

Am pus mana pe un set foarte frumos de mese cu scaune, din care am sa va prezint cateva piese, si va invit sa vedeti intreaga OFERTA AICI!
Pot sa spun ca aceste seturi sunt un “must-have” al interioarelor originale si inedite si vor fi o alegere
excelenta pentru orice living sau bucatarie.
Linii fine, materiale de calitate, aceste produse sunt durabile, unele rezistente la apa!


Set masa din sticla Inessa A wenge + 4 scaune
Elegant si atragator, cu un design modern, scaunul H-140 este potrivit atat in sufragerile moderne cat si in bucatarii. Spatarul inalt tapitat cu piele ecologica si cusatura aparenta aduc un plus de stil, iar picioarele din metal cromat transmit rezistenta si durabilitate.


Set masa din MDF Gabo + 2 scaune
Setul Gabo este modern, cu linii fine, potrivite pentru bucataria dumneavoastra. Combinatia de MDF si metal garanteaza calitatea si durabilitatea acestui produs.
MDF-ul asigura rezistenta la apa si deformare a produsului,dar si intretinerea facila a acestuia.

Setul Gabo poate fi achizitionat pe nuanta de stejar si are o capacitate de 2 persoane.


Set masa sticla GD-082 verde + 4 scaune
Setul GD-082 verde are un design smart si minimalist, avand un puternic impact vizual. Masa este realizata din metal si sticla ultradura de cea mai buna calitate,dand o eleganta aparte spatiului in care va fi amplasata. Masa GD-082 are o capacitate de 4 persoane.

Scaunul H-261 este modern, elegant si confortabil, fiind realizat pe cadru metalic. Are sezutul si spatarul din spuma poliuretanica moale tapitata cu piele ecologica cusuta in forme rectangulare ce aduc un plus de stil si confort.


Set masa sticla GD-082 violet + 4 scaune
Setul GD-082 violet are un design smart si minimalist, avand un puternic impact vizual. Masa este realizata din metal si sticla ultradura de cea mai buna calitate,dand o eleganta aparte spatiului in care va fi amplasata. Masa GD-082 are o capacitate de 4 persoane.

Scaunul H-261 este modern, elegant si confortabil, fiind realizat pe cadru metalic. Are sezutul si spatarul din spuma poliuretanica moale tapitata cu piele ecologica cusuta in forme rectangulare ce aduc un plus de stil si confort.


Set masa din sticla Parys A + 4 scaune
Setul Parys A  este modern si elegant, fiind o alegere excelenta pentru orice living sau bucatarie. Masa este realizata din metal si sticla ultradura de cea mai buna calitate,avand o capacitate de 6 persoane.

Cu un design universal, modern si atragator, scaunul H-66 poate fi regasit in bucatarii sau sufragerii. Cadrul de metal ofera stabilitate si durabilitate in timp, iar spatarul inalt, tapitat cu piele ecologica aduce un plus de confort si rafinament.


Set masa din sticla Reni A + 2 scaune
Setul Reni A are un design smart si minimalist, avand un puternic impact vizual.
Masa este realizata din metal si sticla ultradura de cea mai buna calitate, dand o eleganta aparte spatiului in care va fi amplasata. Masa Reni A are o capacitate de 4 persoane.

Scaunul H-171 are un design modern, fiind realizat din metal. Este tapitat in intregime cu piele ecologica de calitate, usor de intretinut si curatat. Spatarul inalt aduce un plus de stil iar cadrul metalic asigura rezistenta si durabilitate.

In afara de cele pe care vi le-am prezentat aici, puteti vedea si altele AICI!

Pentru diverse alte oferte frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa 

Oferta realizata in parteneriat cu Ramedepat si 2parale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu