sâmbătă, 17 decembrie 2016

Plante norocoase si copacei FENG SHUI

Home decor feng shui


Sunt atat de frumoase aceste ornamente!
Simboluri ale norocului, bunastarii, fericirii, sanatatii - cristale, fructe, flori!


Iata cateva dintre plantele norocoase pe care le gasiti aici:
Usturoiul auriu pentru oportunitati - are o semnificatie de bun augur, sunetul usturoiului fiind asociat cu cel al numararii bacnotelor. Din acest motiv, usturoiul a devenit si un simbol al bogatiei.
Copacel Feng Shui cu flori de bujor - Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Copacul dorintelor auriu - Remediu pentru prosperitate - are mai multe fructe norocoase :mere, fructe de padure si inimioare. Merele rosii aduc armonie, inimioarele rosii aduc fericire si fructele de padure aduc abundenta.
Floare de lotus multicolora din cristal - Remediu Feng Shui pentru purificare -  floare foarte frumoasa de lotus din cristal multicolora, floare a pacii si puritatii. O floare de lotus din cristal, prin stralucire emana un Chi pozitiv si vibratii ce atrag noroc si armonie oamenilor din jurul sau. Se inalta starea de spirit si aduce un sentiment de inspiratie, pace, liniste si bucurie doar prin faptul ca o privim. Nu ar trebui sa existe camera de zi sau dormitor unde sa nu se regaseasca o asemnea floare de lotus.


Acestea, enumerate mai sus, sunt doar cateva din plantele norocoase si copaceii Feng Shui pe care puteti sa-i gasiti la FengShui4Life!Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu FengShui4Life si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu