joi, 26 ianuarie 2017

Combina frigorifica Sharp NoFrost, Clasa A++ pret redus la doar 1299,99 lei

 Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXW2, 324 l, Advanced NoFrost, Clasa A++, H 186.3, White


O promotie excelenta, preturi reduse consistent la combinele frigorifice SHARP!

Am ales un model care avea pretul vechi de 2.776,66 Lei, iar acuma, redus cu 53%, costa doar 1.299,99 Lei Cateva din specificatiile care fac din aceasta combina frigorifica Sharp un aparat deosebit:


Sharp / For Life a dezvoltat o linie de frigidere care combina un design elegant cu tehnologii pentru o viata mai buna si mai sanatoasa.
Usi reversibile - pot fi montate sa se deschida spre stanga sau spre dreapta.
Control temperature - prin afisaj electronic extern
frigiderele Sharp economisesc energie, plasandu-se in clasele de top din punctul de vedere al eficientei consumului.

Cel mai important rol al frigiderului este sa pastreze alimentele proaspete timp indelungat. Temperatura redusa nu este insa singurul aspect important pentru mentinerea prospetimii, aerul nealterat din frigider fiind esential in acest proces. Sistemele avansate de curatare a aerului de la Sharp asigura pastrarea aspectului, culorii si gustului alimentelor timp indelungat si previne uscarea acestora.
Sistemele de racire ale frigiderului si ale congelatorului fiind independente, cu doua evaporatoare, se asigura izolarea circuitelor de aer dintre acestea, impiedicand transferul mirosurilor.

Compartimentul special de pastrare a legumelor si fructelor asigura o temperatura constanta in acesta,  asigurand o pastrare a acestora proaspete timp indelungat, fara inghetarea lor.
Compartimentul special de pastrare a legumelor si fructelor permite ajustarea nivelului de umiditate din interior, asigurand astfel o mai buna pastrare a acestora.

VEZI DETALII COMPLETE OFERTA Combina frigorifica Sharp NoFrost, Clasa A++ !

Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu