luni, 23 ianuarie 2017

GO GREEN - home&deco in culoarea anului - VERDE

Articole home decor VERZI


Fresh si revitalizant, Verdele este simbolul unui nou inceput si antidotul perfect pentru anul din urma. 

Nu degeaba a fost ales culoarea anului. 

Invaluie-ti si tu viata in pozitivism si armonie, incepand cu spatiul in care locuiesti. 
Produsele prezentate sunt perfecte pentru noul trend.

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a anunţat că "verdele proaspăt" este culoarea anului 2017. Culoarea numită de celebrul institut "greenery" și notată cu codul de identificare Pantone 15-0343, este o combinație de verde cu tentă gălbuie, care amintește de prospețimea pășunilor înverzite.


Specialiștii Pantone au declarat că Greenery evocă primele zile ale primăverii, când natura revine la viață, iar plantele și copacii încep să înverzească. Această culoare are menirea de a-i face pe oameni să tragă aer în piept, să se simtă revigorați și pregătiți pentru un nou început. Reprezentanții
companiei au mai arătat pe site-ul instituției că verdele proaspăt ales pentru anul 2017 are menirea de a oferi speranță, pe fondul schimbărilor politice și sociale îngrijorătoare la nivel mondial, care au avut loc în ultima perioadă. Nuanța Greenery inspiră reîntoarcerea la natură și descoperirea echilibrulu cu ajutorul ei. Simbolizează speranță și un nou început.


Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu SENSODAYS!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasasensodays.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu