sâmbătă, 28 ianuarie 2017

Masina de spalat rufe Beko 1400 RPM, Clasa A+++ - pret redus - doar 1199,99 lei

Electrocasnice mari - cel mai bun pret

E un moment foarte bun pentru a cumpara electrocasnice mari - magazinul partener are reduceri masive, preturi care cad de la 1637 lei la 980 lei ( Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++ ) - deci merita sa vedeti intreaga oferta AICI!

Oferta de mai jos este una dintre cele mai bune:

Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb


10 ani garantie pentru motor. Motorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, masinile de spalat Beko ofera 10 ani garantie motoarelor ProSmart Inverter.


Iata cateva detalii care fac din  Masina de spalat rufe Beko 1400 RPM, Clasa A+++. un produs exceptional:

Tehnologie AquaFusion

Sistemnul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna  rufe mai curate cu un consum minim de resurse.

AquaWave
Designul special, Aquawave, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.


Hygiene 20
Permite curatarea igienica a hainelor, la cele mai scazute temperaturi. Cu ajutorul programului CoolHygiene, se pot spala hainele colorate si din bumbac, fara ca aspectul acestora sa se deterioreze. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica.


Dispozitiv pentru detergent lichid
Dispozitivul din sertarul pentru detergent ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de perferinta utilizatorului.

Aqua Perfect 40’/40°
Acest program asigura o spalare perfecta a rufelor in doar 40 de minute la 40°C, fata de un program obisnuit de 1h 20 min. Comparativ cu alte masini de spalat la care temperatura apei scade in timpul ciclului de spalare, Beko Superia ruleaza acest program la 40°C pe intreg parcursul spalarii. In plus, miscarile suplimentare ale cuvei sporesc performantele de curatare ale acestei masini.


VEZI TOATE SPECIFICATIILE PENTRU  Masina de spalat rufe Beko 1400 RPM, Clasa A+++


Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu