duminică, 8 ianuarie 2017

Pilote 4 anotimpuri

Pilote groase, matlasate - calduroase

Desi in casa poate fi cald, o pilota buna asigura confortul in pat.

Iata cateva pilote excelente, aflate in promotie:

Pilota 4 anotimpuri Kansas - cea mai buna alegere din punct de vedere calitate-pret. Tocul este moale, usor si placut la atingere. Umplutura asigura un climat optim pentru somn. Umezeala este transportata la exterior. Pilota este formata dintr-o pilota usoara, pentru vara, si una mai groasa. Cele 2 sunt unite cu capse la capete. - 25% REDUCERE PRET - VEZI DETALII SI PRET!

Pilota matlasata antialergica Medinight . Alege ultima generatie de microfibre! Fara chimicale, acestea sunt perfecte pentru persoanele alergice, creand o bariera de protectie. Este moale si confortabila. Umplutura din fibre goale creeza un climat optim pentru somn - VEZI DETALII SI PRET!

Pilota matlasata Erwin Müller din matase salbatica. Pentru un climat optim in timpul iernii, ai nevoie de o pilota moale si calduroasa. Datorita bumbacului folosit in confectionarea husei pilotei, aceasta este foarte igienica. Recomandat a se spala la temperatura de 60 de grade. Husa: satin fin, 100% bumbac. Umplutura: 60% matase, 40% bumbac. - VEZI DETALII SI PRET!

Pilota casetata - carouri mari - 39% REDUCERE DE PRET! VEZI DETALII OFERTA!


Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu VILARO!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaVilaro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu