duminică, 5 februarie 2017

Masina de spalat vase Miele - brand german

Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Activ, 14 seturi, A+, Inox, de sine statatoare


Daca doresti sa cumperi un produs de maxima calitate, atunci trebuie sa vezi produsele Miele - este brand german de produse electrocasnice - masini de spalat vase, aspiratoare, frigidere si combine frigorifice, espressoare.

Masina de spalat vase reprezinta un mare ajutor in bucatarie, practic scapi de efortul zilnic de a spala vase - ceea ce fura o gramada din timpul liber putin pe care il ai acasa.

In plus, orice membru al familiei poate da drumul la spalatul vaselor cu masina, nu mai este un stres pentru nimeni!


Aceasta masina de spalat vase Miele ofera longevitate si performante de neegalat. Ca toate electrocasnicele Miele, este construita pentru a va oferi cu pana la 20 de ani de functionalitate si a fost proiectata pentru a se adapta perfect cu programul dvs.
Acest model dispune si de ingeniosul Eco Sensor Plus, care foloseste un fascicul de lumina pentru a testa gradul de curatenie el apei si de a regla setarile in functie de acesta
Masinile de spalat vase Miele promit sa fie dintre cele mai silentioase de pe piata, ceea ce inseamna ca, in ciuda performantelor lor ridicate, nu veti fi deranjati de zgomotul produs.Iata cateva din caracteristile deosebite ale Masinii de spalat vase Miele G 4203 SC Activ:
Program Turbo: pentru reducerea programului de spalare
Program pentru protejarea veselei din sticla
Programare intarziata de 1-24 ore
Afisare timp spalare ramas
Consum energetic in program Eco = 1.05 kW
Consum de apa in program Eco = 13.5 l


VEZI SPECIFICATII COMPLETE SI PRET pentru Masina de spalat vase Miele G 4203 SC Activ, 14 seturi, A+, Inox, de sine statatoare!

Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu