duminică, 12 februarie 2017

MOP ROTATIV KONG MOP MINI - mai usor de spalat pe jos

MOP ROTATIV - un gadget util pentru toata casa + video de prezentare


Acesta este un alt ajutor pentru realizarea unei curatenii mai usoare, ca sa scapi rapid si eficient de aceasta actiune.

Acest mop are avantajul de a se roti puternic in galeata astfel incat se limpezeste singur foarte usor si se stoarce atat cat sa poti spala pe jos fara sa lase prea multa apa.

Mopul se poate spala in masina de spalat rufe.
La finalul articolului am pus un video de prezentare, ca sa va lamuriti cum functioneaza mopul rotativ.


Iata cateva specificatii pentru mopul rotativ din oferta:

Găleata include un sistem rotativ incorporat care funcţionează aplicând puţină presiune. Înmuiaţi mopul în găleată, apăsaţi puţină presiune pe sistemul rotativ, eliberaţi presiunea iar sistemul rotativ va începe să se învârtă, răsucind mopul în timp record şi lăsând o cantitate suficientă de apă pentru a curăţa podeaua.
Mopul rotativ Kong Mop Mini este realizat din materiale foarte absorbante şi cu densitate scăzută pentru a obţine cele mai bune rezultate. Mulţumită designului său circular, acest mop ajunge la fiecare colţ al podelei, făcând-o uşor de curăţat. Găleata este compactă şi uşoară. Include o găleată cu un mâner la îndemână care permite un transport facil.
Răsucire utilizând puţină presiune, nu este nevoie de pedală de picior
Clătire automată, sistem de răsucire incorporat în găleatăVIDEO DE PREZENTARE MOP ROTATIV KONG MOP MINIArticol realizat in parteneriat cu TotalComenzi si Profitshare
Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu