marți, 7 februarie 2017

Plita incorporabila Indesit + TOMBOLA CU PREMII

Plita incorporabila Indesit VIA 640 0 C, Inductie, 4 zone de gatit, 59 cm, Touch Control


Va anunt despre o campanie frumoasa de la Indesit:
Cumpără orice electrocasnic Indesit și poți câștiga unul din cele 5 seturi de electrocasnice Indesit!
Pentru a participa la campanie trebuie să achiziționezi orice electrocasnic Indesit, participant la campanie în perioada 11 ianuarie - 17 februarie 2017.

Sunt puse la bataie  ca si CASTIGURI la TOMBOLA 5 (cinci) seturi de electrocasnice Indesit, fiecare set este alcatuit din masina de spalat rufe Indesit modelul IWSNE 61253 C, combina frigorifica Indesit modelul LI8 FF2I W, masina de spalat vase Indesit modelul DSR 57M19 A, cuptor incorporabil Indesit modelul FIMB51KAIX. Premiile acordate vor fi complementare produsului achizitionat. - EXCELENT!

Extragerea va avea loc pe data de 17 martie 2017 - toate detaliile sunt disponibile AICI!In aceasta promotie m-am oprit la


- acesta este un produs cu totul deosebit - toate preparatele se gatesc mult mai repede decat pe orice alt tip de plita, si eu nu mai tec niciodata pe gaz - plitele pe curent sunt incomparabil mai bune, mai practice, mai eficiente!

- pret redus cu 32% - PRET INITIAL= 1489,99 lei
PRET ACTUAL = 1001,67 lei

Nu se pune problema unui consum mare de curent, pentru ca aceste plite sunt realizate astfel incat nu consuma mult, ard doar cat trebuie, sunt dotate cu sisteme speciale de control a temperaturiiPentru aceasta campanie cu TOMBOLA puteti alege o multime de electrocasnice INDESIT - aparate frigorifice, masini de spalat, aragazuri, masini de spalat vase, cuptoare incorporabile - VEZI OFERTA INDESIT!

Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu