luni, 6 martie 2017

10 magazine on-line home&deco

De unde cumparam articole home&deco pentru casa

Sunt o multime de magazine pe piata care au produse pentru dotarea si modernizarea casei, unele au promotii scurte, cateva zile, preturi reduse, dupa care produsele din oferta dispar. Alte magazine au diverse promotii la articolele de pe site.

Am facut o selectie de 10 magazine  on-line home&deco care acopera o multime de categorii de produse:

Magazine on-line care au campanii rapide cu perioada de timp limitata si stocuri limitate, sau stocuri permanente, diferite campanii si promotii foarte frumoase:

SOMPRODUCT
- un magazin pentru pasionatii de home&decoRetroboutique
Mobilier romantic, clasic sau cu aer boem, decoraţiuni vintage, perne cu dantelă, perdele şi draperii înflorate sunt denumiri sub care se ascund sute de produse unice.
BONAMI
Proiectul Bonami a luat naștere la începutul anului 2013 în Republica Cehă, proiect conceput de Václav Štrupl. La momentul actual, Bonami funcționează în: Republica Cehă, Slovacia, Polonia și România.BOOMHOME
- un start-up lansat în România în Decembrie 2016 cu scopul de a crea o destinație online pentru calitate și bun gust.LUXURIANTE
- îți oferă accesoriile necesare pentru a-ți transforma casa în caminul pe care l-ai visat.ELEFANT:Magazine on-line cu diverse produse si oferte home&deco, cu promotii zilnice la articolele de pe site unde gasiti sute de articole utile:
Chic VilleFENGSHUI4LIFE
-  magazin online Feng Shui de la pesti Arrowana la clopotei de vant, de la monede chinezesti la Wu Lou-uri, tot felul de cristale naturale, de la Pagode Feng Shui, Chi Lin la Pi Yao (Pi Xie), rate mandarine si multe alte remedii Feng Shui.

DBMOBIL
Prin site-ul si magazinul situat in Cluj-Napoca, comercializeaza obiecte de mobilier si decoratiuni interioare import Germania, Danemarca, Spania si Bulgaria, cat si ale unor companii de renume din Romania.

HAPPYMAXAcest articol este realizat in parteneriat cu magazinele on-line enumerate mai sus, adica:
 ELEFANTChicVilleFENGSHUI4LIFEHAPPYMAXSOMPRODUCTRetroboutiqueBONAMIBOOMHOMELUXURIANTEDBMOBIL


Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu