Magazine partenere e-toatacasa home&deco, retail si cafea&ceai

Lista magazinelor partenere e-toatacasa - peste 50 de magazine online

Toate produsele pe care vi le prezint pe acest blog si toate reclamele/bannerele sunt din magazinele partenere pe care vi le prezint mai jos, impartite pe categorii: home&deco, aparate cafea, cafea si ceaiuri, mici aparate electrocasnice ed=xtrem de utile, corpuri iluminat, mobilier, tablouri, covoare, lenjerii pat, perdele, asigurari, iar urmatoarele categorii: electrocasnice, mall-online, CADOURI le gasiti AICI!

Absolut orice doriti sa cautati veti gasi in magazinele online din care va aduc eu cele mai frumoase produse de pe piata romaneasca.

HOME&DECO

Vezi mai jos lista magazinelor partenere din care va aduc cele mai spectaculoase si incredibile promotii si produse pentru casa voastra!

1) SensoDays

-  a fost creat din dorinta de a aduce intr-un singur univers toate produsele ce hranesc si provoaca, zilnic, satisfactia simturilor.
- de la forma sofisticata a robinetului deschis dimineata pentru improspatare, pana la ploaia dusului de seara, balsamul profesional si crema hidratanta, toate produsele noastre sunt alese astfel incat sa conduca trupul si spiritul uman, intr-un mod cat mai rafinat cu putinta, catre o oaza de relaxare accesibila, pe care fiecare dintre noi o poate avea in propria casa.
- Dintre brandurile listate amintim: Hansgrohe, Grohe, Kludi, Geberit, Duravit, Bioderma, Vichy, OPI, Rimmel, Joico, Tigi, Remington, Philips, BaByliss.


2) SomProduct

- îți oferă exact ce ai nevoie pentru a te bucura de un somn odihnitor.
- de peste 15 ani producem saltele, somiere, canapele și accesorii decorative de cea mai bună calitate.
- fiecare saltea este astfel concepută încât să asigure confortul pe care fiecare client îl caută.


- compoziţia fiecărui produs determină grade diferite de fermitate dar toate conferă suportul necesar unei experienţe reconfortante şi revitalizante. Îţi promitem că atunci când te vei trezi, vei fi plin de energie, dornic să începi o zi nouă



3) Bonami

Proiectul Bonami a luat naștere la începutul anului 2013 în Republica Cehă, proiect conceput de Václav Štrupl. La momentul actual, Bonami funcționează în: Republica Cehă, Slovacia, Polonia și România.

Bonami este un magazin on-line de home decor și accesorii care a venit pe piață cu dorința de a umple casele oamenilor cu produse frumoase, colorate, practice, astfel încât să insufle o stare generală de bine. Bonami.ro a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie 2016.

4) VIVRE

Magazinul online al celor pasionați de Home & Deco!
Pentru cei care vor să-și transforme „casa” în „acasă”.
Vivre pune zilnic la dispoziția clienților peste 150.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la 1.000 de branduri din întreaga lume 


5) TOP-SHOP

Magazinul care ne aduce adevaratul NUTRIBULLET - cel mai vandut blender din lume


6) DORMEO

- este o marcã specializatã în soluții complete pentru un somn odihnitor.
Toate produsele se bazează pe tehnologii inovatoare și pe materiale de calitate.
Toate caracteristicile au fost testate la nivel global.


7) DELIMANO

Povestea DELIMANO a inceput in 2010 atunci cand au avut ideea de a produce vase pentru gatit de inalta calitate pentru un stil de gatit mai sanatos fabricate din materiale naturale
Astazi ofera peste 100 de produse


8) ROVUS

Rovus® este noul brand al produselor de curățenie care iți va îmbunătăți spațiul unde locuiești. Puternic și eficient - pentru o viață ușoară.


9) Luxuriante

- îți oferă o selecție completă de corpuri de iluminat pentru interior și exterior, de la plafoniere cu stil, candelabre și pendule în trend până la veioze și lampadare care îți vor lumina casa si alte obiecte decorative.

9) AOSOM

Este unul printre cele mai cunoscute magazine online de mobila in toata lumea. După ce și-a început istoria în Statele Unite, Aosom s-a extins în Canada, Franta, Spania, Germania, Anglia, Irlanda, Portugalia, Polonia, Germania, Italia, și din 2020 se află în Romania!
Principalele categorii de produse sunt mobilier pentru casă, birouri, mobilă de exterior și grădină. 



10) CHILIPIRUL-ZILEI

 Este un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. Produsele lor sunt import Italia, Germania, Anglia, iar prețurile sunt sub media produselor similare calitativ de pe piață.


11) BAGNO

Obiectele sanitare și accesoriile disponibile în magazinul BAGNO sunt alese de la furnizori selecționați și certificați, așa încât să se ofera clienților produse de calitate garantată, rezistente pe termen lung. Doar produsele profesioniste pot să ofere confort pentru uz îndelungat și să fie fiabile o perioadă îndelungată, iar produsele pe care le furnizeaza sunt la cel mai bun raport calitate-preț.

12) MOBILA-LAGUNA

Producator de mobilier din Maramures. Sunt un brand cunoscut ce comercializeaza mare parte din tapiteriile vandute in reteaua Dedeman, sponsor oficial al emisiunii Visuri la Cheie de pe PRO TV editia 2019 cu o vechime de 25 ani pe piata din Romania. 


13) ALECO-AIR

- este marca inregistrata a firmei Alt Aleco Group SRL.
 Compania, infiintata in 2006, si-a dedicat activitatea comercializarii produselor ce imbunatatesc calitatea aerului.


- este una dintre cele mai cunoscute mărci Europene în decoratiunile interioare! 
- o varietate de idei, culori si materiale, transpuse în peste 7000 de produse
- extinderea KA International a început cu primul magazin din Madrid în 1984; în 1992 a fost deschis primul magazin în Paris, cu prima colecție de mobilă tapițată. Succesul din Paris a însemnat momentul din care afacerea a crescut exploziv.

15) Davopro

- magazin online de bricolaj și decorațiuni interioare, înființat în anul 2003.
- În ultimii ani, activitatea firmei s-a axat pe importul și comercializarea de produse pentru decorațiuni și amenajări interioare de tip "do it yourself".
· Folii autocolante - Gekkofix, d-c-fix si Alkor (imitații de lemn, marmură, vitralii, etc.);
· Covorașe baie, protecții pentru cadă și duș, accesorii baie;
· Stickere decorative;
· Fețe de masă (mușama) - d-c-fix Table, Gekkofix;
· Treceri între pardoseli - Ersin;
· Baghete decorative din polistiren - Decosa;
· Plafon fals din polistiren - Decosa;
· Adezivi pentru polistiren - Decosa;
· Covoare ieftine - pentru living și spații mici.
- Livrarea coletelor este gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

16) Chicville

- un magazin de idei. Mai mult decat produse, ofera idei de amenajare a spatiului prin produse. Chiar si cele mai simple dintre ele vor ascunde mana unui designer sau ochiul atent format al celor care le-au ales. 
- Categoriile disponibile sunt Mobila, Deco and Lifestyle, Bucatarie si Dining, Decoratiuni si jucarii pentru copii, Idei de cadouri si de asemenea categorii tematice (de Sarbatori,pe anotimpuri, Valentine’s etc.) 
- in categoria Oportunitati se regasesc produse cu reduceri de pana la 30%, cele mai noi produse, actualizate cel putin o data pe luna si de asemenea categoria de produse Bestsellers. 


17) eMAG - articole pentru casa si gradina


18) Atria

- ofera produse de amenajari interioare pentru gusturi diverse si bugete variate.
- colectiile de baza ale magazinului le reprezinta covoarele, perdelele si draperiile
- o gama larga de textile, accesorii si alte produse de decoratiuni interioare destinate crearii unei ambiante cat mai placute: galerii pentru perdele si draperii, prosoape, halate de baie, covorase de baie, paturi, cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, seturi de bucatarie, traverse mocheta, autocolante pentru pereti, mobila si ferestre, tablouri, postere si altele.


18)  Happymax –” Solutii pentru o viata frumoasa” 

- am imbinat utilul cu placutul.
- Cand spunem UTIL ne referim mai ales la prima sectiune a magazinului, care este dedicata in intregime articolelor practice si originale pentru casa ta : Solutii de organizare a casei, decoratiuni de gradina, articole practice pentru bucataria si baia ta precum si pentru sanatate si frumusete. Produsele noastre sunt pline de inovatie si sunt atent selectionate impreuna cu renumitul nostru partener german, Versandhaus Walz.
- Spunem PLACUT pentru ca produsele noastre iti fac cu siguranta viata mai usoara si mai frumoasa. A doua sectiune este dedicata gadgeturilor, cadourilor si jucariilor si produselor cosmetice. Avem o selectie puternica de gadgeturi electronice si usb, cadouri amuzante, cadouri pentru pentru casa si birou, decoratiuni. Toate acestea sunt cadouri ideale si este imposibil sa nuiti doresti ceva pentru tine sau pentru persoana draga.

19) SensoDays

-  a fost creat din dorinta de a aduce intr-un singur univers toate produsele ce hranesc si provoaca, zilnic, satisfactia simturilor.
- de la forma sofisticata a robinetului deschis dimineata pentru improspatare, pana la ploaia dusului de seara, balsamul profesional si crema hidratanta, toate produsele noastre sunt alese astfel incat sa conduca trupul si spiritul uman, intr-un mod cat mai rafinat cu putinta, catre o oaza de relaxare accesibila, pe care fiecare dintre noi o poate avea in propria casa.
- Dintre brandurile listate amintim: Hansgrohe, Grohe, Kludi, Geberit, Duravit, Bioderma, Vichy, OPI, Rimmel, Joico, Tigi, Remington, Philips, BaByliss.



20) elefant.ro

- poziționat pe piața românească drept “mall-ul online al familiei"
- Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, în 24 de ore în București sau 48 de ore oriunde în țară pentru produsele aflate în stoc!

21) Mega Plus

- este un magazin online care in conditiile unei piete intr-o continua crestere, ofera o gama variata de produse pentru casa si gradina, ustensile de bucatarie, produse pentru ingrijire corporala, electrocasnice si scule electrice.

21) FengShui4Life.ro

- este un magazin online Feng Shui care va aduce de la pesti Arrowana la clopotei de vant, de la monede chinezesti la Wu Lou-uri, tot felul de cristale naturale, de la Pagode Feng Shui, Chi Lin la Pi Yao (Pi Xie), rate mandarine si multe alte remedii Feng Shui.
- expedierea produselor se face gratuit pentru comenzile mai mari de 200 de lei.
In prezent, punem la dispozitia clientilor nostri un catalog peste 1.500 de produse Feng Shui.

22) Casa Practica

- este un magazin online cu cea mai largă gamă de mobilier din Polonia, China.
- ofera mii de piese de mobilier și elemente de design interior, accesorii pentru mobilier și materiale pe bază de lemn.

23) Decorino 

- este magazinul pentru aCASA. 
Covoarele, traversele si gazonul artificial sunt punctele forte. Pentru fiecare dintre ele au dezvoltat game impresionante in functie de vectorii oricarei amenajari. 
- Gama de covoare Decorino este completata de cateva branduri cu notorietate internationala precum Tom Tailor, Esprit sau Safavieh.  
- Au completat oferta cu produse frumoase si in materie de Iluminat interior de exterior. Eglo si Rabalux sunt doua dintre brandurile pentru aceste produse.
- Iar daca doresti sa-ti amenajezi gradina, terasa sau balconul, gazonul artificial Decorino in diverse culori si texturi, precum si gama larga de articolele de Gradinarit te ajuta sa faci o pasiune din aceasta activitate. Si aici au reusit sa aducem branduri consacrate in acest sector, precum Gardena, Stocker, Hecht sau O-mac.
Totul la cele mai bune preturi din piata. 

24) Saltele-Ekon

EKON este singurul producător de saltele din latex nu numai din Bulgaria, ci din întreaga Europă de Est. Fabricile care au o producţie unică de acest gen nu sunt mai multe de 15 în întreaga lume.
Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garantează o calitate înaltă, control permanent și producție ecologică.
Tehnologia a fost dezvoltată la sfârșitul secolului trecut și se dezvoltă și perfecționează până astăzi. Utilizarea latexului în saltele, produse în acest fel este o garanție de înaltă calitate.
Fabrica din orașul Byala este una dintre cele mai moderne din țară. Are 4 ateliere de producție și 3 depozite pentru produse finite.
Combinația de materiale de înaltă calitate, tehnologie avansată și o echipă de specialiști cu înaltă calificare explica succesul saltelelor “Latex” atât pe piața bulgară cât și pe cea internațională.

25) Scauneonline

- Singurul magazin specializat de scaune din orasul Constanta. 
- Sunt importatori de scaune din anul 2006 si 99% din produsele comercializate pe site sunt importate de firma lor.
- Sunt prompti si seriosi, lucreaza cu stocuri proprii de peste 1.200.000 lei si ofera clientilor atat informatii tehnice, cat si despre starea comenzii,
 - Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, in 24 - 48 de ore in principalele orase din tara si 48-96 de ore oriunde in tara pentru produsele aflate in stoc.

26) e4home

- sunt pe piata din 2004; ofera produse originale și practice pentru oricine. Puteți alege din textile cu stil, decorațiuni și accesorii de casă originale, articole de bucătărie și sufragerie și ustensile tehnice de nelipsit în grădină sau în atelier.

27) Insignis

- pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse pentru casa, fie ca vorbim despre decoratiuni care capteaza toate privirile, piese de mobilier elegante ori corpuri de iluminat inedite.
Povestea Insignis a inceput in 2013, iar pana in prezent au cautat constant sa colaboreze doar cu furnizori de produse de calitate si sa ofere experiente de cumparare unice pentru cientii.
La inceputul anului 2020 au deschis primul showroom Insignis in incinta Romexpo Bucuresti.

28) Lotusland

- lucreaza alaturi de producatori din aproape intreaga lume
- aduc ceramica deosebita din Portugalia, designul minimalist scandinav, calitatea germana, handicraft-urile din India, lemnul frumos mestesugarit din Bosnia, metalul frumos prelucrat in China 

29) Drimus

- este unul dintre cele mai experimentate magazine online cu peste 100.000 de comenzi livrate până în prezent. 
- este un magazin ce comercializează 7 categorii de produse: Saltele, Tesaturi, Scaune, Mobilier, Iluminat, Topere, Seturi birou

30) Sleepline

Cu peste 20.000 de saltele livrate, sleepline.ro este un site specializat în comercializarea saltelelor de pat. Sunt dedicați să aduca în fața consumatorilor numai produse de cea mai înalta calitate. Se adreseaza atât consumatorilor finali, dar și clienților HORECA.

31) Domicilio

Fondat in 2011, Domicilio comercializeaza corpuri de iluminat pentru casa si birouri, scaune de masa, de bar, fotolii, mese, paturi, produse cu design excelent si calitate, la un pret accesibil. Clientii lor sunt cumparatorul final, lanturi de retail, arhitecti si hoteluri, restaurante si baruri renumite.

32) casamia

Sunt o organizatie activa in comertul en-gros de produse pentru baie si casa. Sunt in acest sector de 20 de ani. Cea mai mare parte a articolelor prezente pe site sunt produse de inalta calitate, cu un design atractiv, produse in Italia de branduri foarte conoscute.

33) Tenq

- este un magazin online de Home&Deco lansat pe 4 Decembrie 2017. Clientii pot gasi in portofoliul lor Accesorii de bucatarie, Decoratiuni de interior si exterior, Accesorii pentru baie, Produse de curatenie, Cadouri si multe altele.

34) Aranjareamesei

Proiectul Aranjarea Mesei s-a nascut din pasiunea pentru frumos si din dorinta de a oferi solutii inedite de personalizare a spatiului de luat masa si nu numai. 
"Credem ca fiecare zi ne ofera perspectiva unor momente de bucurie si de incantare in jurul mesei. Fiecare zi este deosebita, orice intalnire cu prietenii poate deveni o ocazie. Chiar si cele mai obisnuite mese in familie pot deveni memorabile. Ne dorim sa inspiram oamenii sa dea o valoare speciala acestor momente, adaugand o nota de lux si stralucire  vietii de zi cu zi , prin intermediul articolelor noastre de cristal , cristalin si portelan . 
Ne adresam atat celor care doresc sa creeze o atmosfea distinsa acasa, cat si profesionistilor din HORECA care isi propun sa creeze experiente memorabile clientilor. 
Cu o activitate de peste 15 ani in retail-ul modern din Romania, oferim iubitorilor de frumos atat colectii clasice de la producatori de prestigiu din Europa cat si piese moderne in acord cu trend-urile momentului, de la furnizori care pun accent  pe design-ul modern.
Articolele noastre sunt perfecte pentru a fi oferite drept cadouri, indiferent de ocazie. Un asemenea cadou ales din portofoliul nostru poate fi surprinzator de accesibil si va imprumuta o nota de eleganta spatiului in care va fi utilizat. 
Colectia noastra nu se rezuma doar la articole luxoase si stralucitoare, ci avem si o multime de alte articole interesante si folositoare in casa : vase antiaderente, sisteme profesionale de covorase de intrare, vase profesionale din inox si tavi pentru industria gastro si multe alte categorii pe care va invitam sa le descoperiti."  

35) kiokohome

- este producator de textile pentru casa cu capital 100% romanesc. Colectiile sunt create manual in editii limitate. "Ne diferentiem prin noutatea printurilor de inspiratie africana, asiatica, europeana si prin calitatea executiei.
Noutatea, exotismul, bucuria si energia vibranta a culorilor sunt elementele principale ce definesc colectiile KIOKO HOME®. Pernele, fetele de masa si seturile pentru bucatarie, draperiile, perdelele sau lenjeriile de pat toate vor aduce in casele voastre placerea si bucuria de a trai, o vibratie pozitiva puternica a culorilor."


36) Espressocafe

"Oferim cele mai bune preturi de pe piata la cafea (boabe, macinata, instant, capsule, si monodoze), espressoare, accesorii si piese de schimb ale celor mai renumite branduri din domeniu.
Expediem zilnic comenzi in toata tara, produse ce ajung a doua zi la destinatie prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si GLS. Asiguram produse pentru zeci de afaceri in domeniul automatelor de cafea, baruri si consum casnic. Oferim peste 1000 de produse ale celor mai mari producatori din domeniu la preturi si conditii de transport cele mai avantajoase. "

37) Trada Marketplace

"Trada Marketplace este o platforma moderna, ce iti ofera o experienta de cumparaturi online confortabila, cu produse din game variate, la pretul corect pentru tine.
Aici gasesti Alimente si Bauturi, produse pentru Casa si Gradina, Pictura si Arta, Birotica si Papetarie, Scule Electrice, Unelte de Mana, Sisteme de Fixare sau Organe de Asamblare."

38) Elefant.ro

- este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent. Lansat în 2010 ca un retailer de carte, elefant.ro este acum un magazin universal ce comercializează 11 categorii de produse, fiecare cu o poziționare distinctă.


39) Carturesti

Ca si in alte librarii, pe langa carti, aici gasesti articole pentru casa - ceaiuri, cutii pentru depozitarea ceaiului, cani, lampi, diverse lucruri foarte frumoase

40) Foodsaver-romania

Produsele FoodSaver au fost inventate în 1987 de către inventatorul german Hanns Kristen. Acesta a creat un dispozitiv care elimina eficient aerul, asigurând astfel o conservare superioară a alimentelor - cunoscut mai târziu sub numele de FoodSaver. Ambalarea în vid este o alternativă superioară la metodele tradiţionale de conservare a alimentelor, deoarece elimină complet aerul, principala cauză în deshidratarea, pierderea aromei şi prospeţimii alimentelor şi apariţia arsurilor de congelare.

41) Aloshop.tv

În magazinul online AloShop.tv sunt disponibile produsele originale văzute la TV, acoperind o gamă variată: de la soluții ideale pentru bucătărie, casă și grădină până la produse pentru fitness și frumusețe.
In oferta magazinului vei găsi peste 200 de produse dintre care să alegi. Printre cele mai cunoscute branduri sunt renumitele tigai Regis Stone și Nutition Mixer.


42) Somnart

"Avem în comun nevoia de odihnă, de a ne reîncărca bateriile. De aceea, pernele, saltelele sau pilotele Minet sunt făcute cu pasiune și grijă pentru o odihnă cât se poate de sănătoasă. Produsele noastre sunt menite să ofere un maxim de confort, respectând în același timp cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță."

43) Crockpot-romania

Cu aparatul de gatit electric Crock-Pot se pot pregati o gama larga de retete: de la ciorbe, supe, fripturi si feluri principale, la aperitive apetisante, preparate vegetariene si deserturi delicioase. Datorita conceptului revolutionar de slow cooking, gatitul la temperaturi reduse, se mentin in intregime nutrientii in mancare si obţti in acest fel o mancare sanatoasa si gustoasa.

44) eMobili

- peste 250 de produse – piese de mobilier, care pot acoperi printre cele mai exigente gusturi ale pasionatilor de frumos (exemplu: masute de toaleta/machiaj, noptiere, comode, scaunele, seturi dormitor, living etc.)

45) Breville-romania

Brand-ul Breville a devenit cunoscut la începutul anilor '70, atunci când Breville a inventat și lansat sandwich toaster-ul. Astăzi, Breville este un brand de top în gama aparatelor de bucătărie mici, numele Breville fiind acum sinonim şi cu produse precum fierbătoare, expressoare, toastere, blendere, storcătoare şi multe altele.
Breville furnizează aparate de bucătărie în peste 50 de țări din întreaga lume. Încă de la început, succesul său s-a bazat pe inovaţie şi design-ul modern, dar şi pe angajamentul de a oferi produse de înaltă performanţă şi calitate, cu un design deosebit, pentru a se potrivi nevoilor din orice bucătărie. 

46) Melitta

- este un brand renumit la nivel mondial, cunoscut pentru espressoarele automate, cafetierele și filtrele de cafea pe care le produce de peste 111 ani.  Numele Melitta provine de la Melitta Bentz: aceasta a inventat filtrul de cafea de hârtie pe care îl folosim și astăzi. Acesta a fost patentat în Germania pe 8 Iulie, 1908. 
De atunci, Melitta a continuat să inoveze și să impresioneze prin calitatea materialelor folosite, a tehnologiei și sistemelor speciale integrate în fiecare produs, dar și prin atenția și grija pe care o poartă pentru clienții săi. Melitta continuă să fie o afacere de familie și menține în continuare standardele înalte pe care Melitta Bentz le-a impus încă de la început.

47) Kuvings-romania

Din 1978, Kuvings este unul dintre cele mai apreciate branduri la nivel mondial în domeniul storcătoarelor de fructe şi legume, cu numeroase brevete de produs pentru calitatea excelentă, tehnologia unică şi design-ul inovator.
Spre deosebire de storcătoarele convenţionale cu lame rotative rapide care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, tehnologia unică Kuvings, patentată în 50 de ţări, permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, bogat în vitamine, enzime şi alte substanţe nutritive, prin stoarcerea la viteză redusă (60 rpm) a fructelor şi legumelor.


48) Prestige.bucataras

De peste 80 de ani, brandul Prestige produce vase de gatit de inalta calitate perfecte pentru orice bucatarie.
De la cele mai bune seturi de vase, pana la cratite, tigai universale si forme pentru copt- avem ceva care sa se potriveasca nevoilor tale si care sa te ajute sa pregatesti cele mai bune mese pentru familia ta.
Vasele de gatit, cratitele si tigaile Prestige sunt concepute pentru a elimina stresul din bucatarie si aduc solutii inovatoare, simple si practice provocarilor intalnite de pasionatii de gatit.

49) Circulon.bucataras

Descopera noua generatie de vase de gatit Circulon, cu sistem antiaderent performant, HI-Low Non-Stick! Cu peste 25 de ani de cercetare, dezvoltare si testare, Circulon a patentat sistemul unic Hi-Low Non-Stick cu cercuri concentrice, astfel incat sa poti aduce chiar in bucataria ta de acasa calitatea preparatelor din restaurantele preferate. Aceste caracteristici sunt valabile pentru toate vasele de gatit Circulon, indiferent de gama din care fac parte.
Sistemul Non-Stick dezvoltat de Circulon, combina tehnologia de unde Hi-Low, evidentiate prin cercurile concentrice din interiorul vaselor de gatit, cu cel mai avansat invelis antiaderent disponibil pe piata de astazi. Tehnologia Non-Stick permite o curatare rapida a vaselor si impiedica patarea, zgarierea sau ciobirea acestora - datorita procesului de anodizare, pastrandu-si aspectul de nou foarte mult timp.

50) Chilipirul-zilei

- este un magazin online structurat pe ideea „Calitate de lux, la preț redus!”. 
"Produsele noastre sunt import Italia, Germania, Anglia, iar prețurile sunt sub media produselor similare calitativ de pe piață.
Activăm în domeniul Home & Garden, dar ne-am diversificat portofoliul de la mobilier și decorațiuni până la electrocasnice, articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.
Lunar organizam promoții și reduceri la cîte o categorie de produse (canapele, fotolii, jucării, mobilier de terasă, covoare, electrocasnice, etc)"

51) Artaceaiului

- este un magazin online cu ceaiuri, cafele si accesorii pentru ceai si cafea. A castigat in 2016, 2017 si 2019 premiul GPeC pentru cel mai bun magazin alimentar.
Detin o varietate impresionanta de ceaiuri si cafele achizitionate de la furnizori selectionati cu grija, procesate in unitati acreditate ANSVSA care au certificare HACCP. In plus, amestecurile de plante si fructe denumite generic “Tea Melange” sunt creatia unor degustatori de ceai ce au in spate experienta multor ani in domeniu. Acestia selecteaza doar ceaiuri si ingrediente de cea mai buna calitate ce provin din zone selectionate ca Japonia, China, India sau Africa, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. In afara de sortimentele de ceai si cafea, pe site-ul lor veti gasi si accesoriile necesare pregatirii unui adevarat ritual de servire al ceaiului/cafelei si cosmetice 100% naturale obtinute prin metoda ’’la rece’’.

52) Decoralis

- "este un magazin care a luat nastere in Decembrie 2020.  Ideea magazinului a pornit in panedmie, de la plantele artificiale, care se regasesc in magazinul nostru online si pe care noi le consideram a fi unice in acest moment in Romania. In acest moment, suntem unici importatori pentru aceste produse. 
se axeaza in special pe decoratiuni, incluzand aici: statuete, vaze, perne decoratibe si plante artificial ornamentale."




ASIGURARI

51) RCA-Ieftin

- incheie si asigurarile obligatorii pentru casa
- RCA Ieftin este pe piata de mai bine de 6 ani si este asociat cu cea mai buna oferta de RCA de pe piata.
- RCA Ieftin are peste 200.000 de clienti.
- RCA Ieftin a tratat fiecare partener de promovare cu respect si responsabilitate si a repectat intotodeauna termenele de plata.

RCA-Ieftin



Lista este in competare, voi reveni cu toate categoriile magazinelor mele partenere.

Va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa


Comentarii