duminică, 11 iunie 2017

Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost - foarte colorata

Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm


Grupul Liebherr este o companie din Germania, este unul dintre cei mai mari producători din Europa. Compania a fost înființată în anul 1949 de Hans Liebherr, cu sediul în Biberach an der Riss, Baden-Württemberg

Daca doriti un frigider nemtesc de buna calitate, acuma este momentul - poate fi achizitionat cu pret redus - VEZI OFERTA AICI!

Frigiderele LIEBHERR sunt realizate la o calitate superioara, cu un design elegant, asigura o prospetime indelungata si calitate alimentelor.
Iata cateva proprietati care face ca aceasta Combina frigorifica Liebherr Confort CUag 3311, 294 l, Clasa A++, Smart Frost, H 181 cm sa vrei sa fie a a ta:SmartFrost - reduce foarte mult formarea de gheata in interior si pe produsele alimentare congelate, decongelarea fiind necesara mult mai rar. Peretii interiori sunt netezi si usor de curatat.

VarioSpace - Toate congelatoare, NoFrost si SmartFrost sunt prevazute cu sertare si rafturi din sticla securizata care pot fi scoase pentru a crea VarioSpace - un mod practic de a crea rapid spatiu suplimentar de depozitare și pentru a gazdui obiecte voluminoase.

Usi reversibile - Aparatele Liebherr sunt echipate din fabrica cu balamalele usii pe partea dreapta. Acestea pot fi schimbate pe partea stanga, daca este necesar, la toate aparatele independente.

Design SwingLine - Aproape toate frigiderele si congelatoarele au un design elegant, cu muchii tesite. Simbolul Liebherr in relief adauga o nota de eleganta clasica modelului SwingLine.

FrostSafe - Sertarele detasabile, extrem de adanci cu parte frontala transparenta sunt inchise de jur imprejur. Ele ofera o vedere perfecta a continutului sertarului si cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele congelate. Sertarele din gama de modele GNP cu latime de 70 cm gliseaza pe sine telescopice.

CoolPlus - Functia CoolPlus reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta.
Aceasta functie asigura de asemenea ca temperatura din congelator sa fie pastrata corespunzator la nivelul cerut in conditii de temperaturi ambientale de +10°C pana la +16°C (modul de iarna).

Daca doriti un frigider/ combina frigorifica LIEBHERR va invit sa vedeti DETALII COMPLETE si PRETUL AICI!


Articol realizat in parteneriat cu magazinul online eMAG si  Profitshare!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu