sâmbătă, 17 iunie 2017

Doua Espressoare deosebite - BIALETTI Mokissima Trio Rosu si CF80 CUORE ROSU

Espressoare BIALETTI - pentru CAFEAUA PERFECTA


Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu cred ca o cafea trebuie sa fie gustoasa! Mai mergi in diverse locuri, pe la prieteni, si esti servit cu o cafea. De foarte multe ori primesti ceva ce nu e foarte placut, o cafea pe care ai fi preferat sa nu o bei.
Daca sunteti niste pretentiosi in gustul cafelei, espressoarele Bialetti vor fi pe placul tau!
Bialetti s-a nascut in Italia, dar a devenit o marca de renume pretutindeni pe glob datorita produselor de cea mai buna calitate, care aduc simplitate, functionalitate si frumusete in fiecare bucatarie. Tehnologia avansata, alaturi de stilul distinct creeaza vase de gatit pur si simplu frumoase si usor de folosit.
Patrunde in universul aromelor italiene si lasa-te sedus!

Iata cele doua espressoare exceptionale pe care doresc sa vi le prezint, si care m-au fermecat:

ESPRESSOR BIALETTI CF80 CUORE ROSU

Ce ar fi viata fara inima? Inovatia si-a gasit forma: INIMA.

Primul si unicul espressor suspendat: un design exclusiv, care se sprijina pe un suport elegant de metal si creeaza o autentica bijuterie inovativa. 
Sistemul de extragere a cafelei patentat de Bialetti asigura perfectiunea, o crema groasa si catifelata, pentru o cafea exact ca la bar.
La inchiderea sertarului pentru capsulele de cafea, extragerea incepe automat, iar la final, capsula este eliberata direct in compartimentul special, fara nicio alta comanda.
Un buton-touch elegant, in forma de inima, peste care iti poti trece degetul atunci cand vrei sa opresti extragerea cafelei, pulseaza ritmic, simuland bataile inimii.
Grilajul-suport de cani poate fi inlaturat, lasand loc unei suprafete suficiente de silicon si pentru utilizarea unor cani mai mari. Un sistem de stand-by este activat automat, dupa 10 minute de inactivitate, reducand consumul la 0,5 Kwh.
Potrivit si pentru capsulele Bialetti de ceai si infuzii. - VEZI OFERTA COMPLETA pentru ESPRESSOR BIALETTI CF80 CUORE ROSU
Video de prezentare:
Espressor electric Bialetti Mokissima Trio Rosu

Prin atingerea simpla a unui buton te poti bucura de excelenta unei cafele perfecte.


Mokissima Bialetti are un steamer profesional care iti cappucineaza laptele si poti servi specialitati de cafea cu lapte - caffe latte, cafea in trei culori, cappuccino. Este epsressorul care iti ofera sistemul trivalent, cu 3 variante de a prepara cafeaua - din cafea macina, din cafea monodoze ( cialde) si din capsule Bialetti.
VEZI OFERTA COMPLETA pentru Espressor electric Bialetti Mokissima Trio Rosu


Va invit sa vedeti intreaga oferta de espressoare BIALETTI AICI!

Articol realizat in parteneriat cu  CAFELEPREMIATE!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


cafelepremiate.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu