marți, 25 iulie 2017

DECOR FENG SHUI - ENERGIE POZITIVA pentru Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect

HOME&DECO pentru o CASA FERICITA


Energiile Feng Shui se numesc si stele zburatoare, iar ele se schimba anual in spatiile in care traim, in care locuim si muncim


Ele ”zboara” in functie de anul chinezesc in care intram.
Fiecare an chinezesc este denumit dupa cele 12 animale norocoase: sobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, sarpe, cal, oaie, maimuta, cocos, caine , mistret si este completat de cele 5 elemente esentiale: foc, pamant, metal, apa sau lemn, cu ciclu constructiv sau distructiv.
2017 – anul Cocosului de foc

Eu prefer sa ma gandesc la lucruri pozitive, asa ca am ales amulete decorative care amplifica Steaua 6 - Steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect - remedii feng shui pentru bunastare si cariera!Cocos colorat pe suport - mare  Se crede ca amplasarea Cocosilor in casa sau la locul de munca, vor intari si vor spori toate trasaturile si caracteristicile care il reprezinta tuturor membrilor familiei. - VEZI OFERTA!

Broasca raioasa cu pepita si cristale rosii - Asezati aceasta creatura minunata in sectorul bogatiei(Sud-Est) al cameri de zi sau al biroului, pentru a amplifica norocul si a spori veniturile.
- Asezati doua broscute: una cu fata privind dinspre exterior spre interior simbolizand aducerea banilor si marirea veniturilor si cealalta cu fata spre exterior simbolizand colectarea  banilor si sanselor favorabile.
- Asezati aceasta creatura minunata in sectorul bogatiei(Sud-Est) al cameri de zi sau al biroului, pentru a amplifica norocul si a spori veniturile.
- Cel mai bun numar de broscute raioase cu trei picioare pe care il puteti avea in camera de zi sau gradina este noua, deoarece reprezinta aducerea banilor din toate directiile busolei Luo Pan. Asezati-le la intamplare sub masa, in spatele canapelei, sub masa unde serviti cafeaua etc. Asigura-te ca fiecare broscuta este indreptata catre o directie diferita a busolei, iar una dintre ele sa fie la usa de la intrare in camera pentru a aduce abundenta si boagatie. In cazul in care noua pot fi multe pentru spatiul dumneavoastra, puteti opta la fel de bine pentru trei sau sase. - VEZI OFERTA!

Amuleta Sceptrul Puterii lui Guru Rinponche - Este un simbol al oamenilor de succes, al oamenilor puternici.Aduce protectie si in acelasi timp prosperitate si victorie. - VEZI OFERTA!

Cocos colorat pe suport - Cocosul (al zecelea animal din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza curaj, fiabilitate, meticulozitate, independenta si incredere. Asociat cu principiu Yang, credinciosul Cocosul are multe calitati deosebite - VEZI OFERTA!

Broasca raioasa pe Pa Kua si monede - este probabil cel +mai puternic simbol de bun augur si prosperitate. Se spune ca aceasta creatura mitica apare de fiecare data cand este luna plina in apropierea caselor care urmeaza sa primeasca o veste buna de marire a veniturilor - VEZI OFERTA!

Va invit sa VEDETI toate amuletele FENG SHUI care aduc FERICIRE SI BUNASTARE - AICI!

Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu FengShui4Life si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu