sâmbătă, 8 iulie 2017

LAMPI - VEIOZE - APLICE ARTEMIDE KARTELL - produse de lux

LAMPI CREATE DE DESIGNERI ITALIENI - ARTEMIDE, KARTELL


Artemide - "The Human Light"
   Lumina umana este filozofia de baza a Artemide, modul sau de a imagina si proiecta lumina, o intuitie revolutionara ce a schimbat radical modul de a concepe echipamente de iluminat bazate pe om si starea lui de bine. Produsele Artemide sunt mai mult decat obiecte de design rafinat, ele asigura o performanta tehnica de top - obiecte nascute din experienta de a satisface nevoile oamenilor.


Kartell - Made in Italy design
   Kartell este un simbol al design-ului italian in intreaga lume. Compania a fost infiintata in 1949 de catre Giulio Castelli iar acum este condusa de Claudio Luti. Kartell este o poveste de succes declarata printr-o serie incredibila de produse - decoratiuni interioare, corpuri de iluminat, mobilier, accesorii pentru casa - ce au devenit parte din peisajul domestic, ca sa nu mai vorbim de pictograme reale de design contemporan.
   Kartell colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri internationali. Colectiile Kartell sunt multifunctionale si au adresabilitate larga, sunt usor de utilizat si placute privirii.


Acuma putem sa le avem la noi acasa, si mai jos puteti vedea cateva modele ale celor doi creatori italieni, intreaga oferta fiind disponibila AICI!

Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu SENSODAYS!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


sensodays.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu