Oala sub presiune Berlin, inox, 9 L - DOAR 54,99 LEI!

Cel mai bun pret pentru o KUKTA!


Adica Oala sub presiune Berlin, inox, 9 L are pret redus de la 149,99 lei pana la 54,99 lei!


Este realizata din inox, manerele din bachelita.
Am auzit unele doamne care se tem sa foloseasca o oala sub presiune, se tem ca oala sa nu explodeze.
Eu utilizez de foarte multi ani oala sub presiune (kukta) si nu s-a intamplat niciodata nimic, si asta datorita atentiei.

Nu deschideti niciodata oala cand este pe foc, sau cand inca sfaraie, deoarece atunci are presiune in interior si daca deschizi capacul, aburii si continutul vor sari afara si te vor accidenta.
Dai cratita la o parte si astepti cateva minute, pana cand nu mai scoate nici un suierat, sau, depinde de oala, poti elibera usor, incet, presiunea chiar tu, de la supapa care suiera.
Cand nu mai scoate absolut nici un sunet, abia atunci poti s-o deschizi. Si niciodata sa nu fie umpluta mai mult decat e maxim notat in oala ca ai voie sa o umpli.

Dupa toata povestea asta, daca doriti sa achizitionati Oala sub presiune Berlin, inox, 9 L sa stiti ca e la pret redus zilele acestea - doar 54,99 lei - VEZI DETALII COMPLETE AICI!


Articol realizat in parteneriat cu magazinul online eMAG si  Profitshare!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasaComentarii

  1. Unde găsesc supapă de siguranță?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam greu ca accesoriile pentru orice ustensila de bucatarie. Am gasit un site care are diverse piese de schimb pentru oala sub presiune - aici -->> https://stildc.ro/categorie.php?paginaof=&id=54&sortare=pretc

      Ștergere

Trimiteți un comentariu