luni, 14 august 2017

Combine frigorifice BEKO

Combine BEKO - tehnologie moderna, neo frost, blue light, ion guard


Pana in 21.08.2017 - electrocasnicele BEKO au preturi reduse -VEZI INTREAGA OFERTA AICI!
Stocurile sunt limitate

Iata care sunt ofertele la cele mai apreciate combine frigorifce BEKO:


Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP, 302 l, Clasa A+, H 175.4, Inox antiamprenta - VEZI DETALII/ CUMPARA

- silentioasa, incapatoare, foarte eficienta - cel mai bun raport pret/ calitate!

Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZW, 354 l, Clasa A++, NeoFrost, H 201 cm, Alb - VEZI DETALII/ CUMPARA!

- cu functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra,
activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.

Combina frigorifica Beko RCNA400E30ZXP, 354 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++, Argintiu - VEZI DETALII/ CUMPARA!

- cu functia EVERFRESH+ -->> compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

Combina frigorifica Beko RCNA400K30ZGW, 359 l, NeoFrost, H 201, Clasa A++, Sticla Alba - VEZI DETALII/ CUMPARA!

Pe langa functia NeoFrost, are si alte functii importante pentru pastrarea alimentelor in stare perfecta cat mai mult timp:
- Functia EVERFRESH+ -->> Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile.
- Functia ACTIVE FRESH BLUE LIGHT -->> Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel, durata de conservare a legumelor si fructelor creste cu 30% fata de un compartiment standard.
- Functia ZERO GRADE ZONE -->> Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!
Combina frigorifica Beko CN158230X, 497 l, Clasa A++, H 185, Inox - VEZI DETALII/ CUMPARA!

Aceasta combina contine toate functiile celor de mai sus si cateva in plus, cum ar fi:
- MAGIC SHELF -->> Cu ajutorul acestui sistem poti ridica cu usurinta primul raft al aparatului frigorific, astfel incat sa poti depozita alimentele care depasesc spatiul disponibil. Printr-o singura atingere poti obtine mai mult spatiu pentru cumparaturile tale.
- ION GUARD -->> Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.Articol realizat in parteneriat cu magazinul online eMAG si  Profitshare!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu