duminică, 24 septembrie 2017

Iesi din tipare - CHIUVETE DIN STICLA SPECTACULOASE

CHIUVETE DIN STICLA SI INOX - inovatie in bucatarie
Extrem de moderne, aceste chiuvete vor da un aspect ultramodern bucatariei tale
Sunt incastrabile, realizate din sticla si inox satinat.

Sunt disponibile multe modele si culori, sunt produse de ALVEUS - firma din Slovenia - unul dintre cei mai mari și mai experimentati producatori europeni de chiuvete de bucatarie si echipamente de bucatarie aferente. Infiintata in 1954, acesta a furnizat multe milioane de chiuvete de bucătărie, baterii de bucătărie, recipiente gastronorm si accesorii. Compania are o poziție de lider de piață în multe țări europene și a fost recunoscuta pentru calitatea, consecventa si designul elegant al produselor sale.


Combinația de funcționalități superioare "germane", susținuta de garantia pe viata, precum și influența puternică a designului italian pentru produsele inovative, face ca  ALVEUS sa aiba un stil revigorant diferit în piață. Gama sa BOUTIQUE de chiuvete de bucatarie este o colectie de produse unice și special, adaptate pentru specialistii in bucătărie.

Acuma ca le-am descoperit, le recomand - VEZI INTREAGA OFERTA AICI!Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu SENSODAYS!
Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


sensodays.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu