miercuri, 13 septembrie 2017

Lenjerii de pat la comanda

Lenjerie de pat din Bumbac Ranforce 100% - ALBA

Lenjerie de pat Alba lucrata manual din bumbac de calitate exceptionala, fabricata in Romania.
Lenjeria Alba este fabricata din bumbac Ranforce 100%, poate fi spalata usor si nu se strica usor.
Calitate, rezistenta, cel mai bun pret raportat la calitate.

Aspectul deosebit la acest magazin de lenjerii de pat este faptul ca poti comanda un set format din cate piese vrei tu, de diferite dimensiuni, ca sa se potriveasca necesitatii tale - disponibile diverse dimensiuni - comanzi cate cearceafuri vrei, cate fete de perna vrei, cate fete de plapuma vrei - toate individual, astfel incat pretul se formeaza pe masura ce iti alegi piesele dorite - VEZI DETALII AICI!


Bumbacul Ranforce este rezistent, avand o densitate de 145 TC (fire per inch patrat). Firul lenjeriilor din bumbac ranforce este nepieptanat, adica bumbac tras, spre deosebire de lenjeriile din satin sau jaquard. Asadar, daca nu va place ca lenjeria de pat sa alunece pe piele atunci cand dormiti, bumbacul ranforce este cea mai buna alegere, tesatura acestuia fiind mata si usor aspra.Lenjeria din bumbac ranforce poate fi spalata cu usurinta in masina de spalat, chiar la temperaturi mai ridicate, intrucat tesatura nu este foarte fina si nu se strica usor.

De ce bumbac ranforce si nu bumbac simplu?

In comparatie cu o lenjerie din bumbac simplu, una din bumbac ranforce este mai ferma, si nu capata aspectul de lasat. Daca la lenjeriile din bumbac normal vorbim despre o grosime a firului de 20/1, cele din bumbac ranforce au un fir de 30/1.

Rezistenta materialului este mai mare in cazul unei lenjerii din bumbac ranforce. O lenjerie din bumbac ranforce ofera cel mai bun raport calitate/pret, in sensul ca din punct de vedere calitativ constituie o alegere mult mai inteleapta, iar diferenta de pret fata de bumbacul simplu nu este foarte mare.

Dupa spalare, o lenjerie din bumbac simplu isi pierde aspritatea, in timp ce o lenjerie din bumbac ranforce pare ca noua dupa mai multe spalari.

VEZI OFERTA LA LENJERII DE PAT DIN BUMBAC RANFORCE!


Promotiile din acest articol sunt realizate in parteneriat cu CNCHOME!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


cnchome.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu