sâmbătă, 10 martie 2018

Lenjerii de pat Jardin Secret si povestea DESCAMPS

Lenjerii de pat din bumbac satinat, reversibile


 Jardin Secret este camera Descamps plina de prospetime si de flori, creata pentru a-ti dezmierda noptile si diminetile...
Jardin Secret este sarmul unui design meticulos al unei plantatii de lumina, culoare si flori delicate ce ilustreaza energia noptilor instelate pe pajistile inflorite de primavara.
Jardin Secret este albul imaculat al broderiilor englezesti cu margarete si margaritare, romantismul si prospetimea unei dimineti de vara.

CUMPARA AICI!

Stil francez: rafinament, eleganta atemporala, excelenta in fabricatie.

Nimic nu este mai placut decat senzatia de a atinge un prosop si a simti profunzimea, catifelarea si moliciunea tesaturii sale.
Excelenta textilelor pentru baie de la Descamps vine din echilibrul subtil intre densitatea tesaturii si inaltimea bucleului, obtinut prin permanenta cercetare si dezvoltare. Capacitatea extraordinara de absorbtie, elasticitatea si catifelarea extraordinara ce caracterizeaza textilele de baie se datoreaza faptului ca sunt produse din cele mai bune fire de bumbac din lume : bumbacul de Egipt.

VEZI LENJERIILE DE PAT JARDIN SECRET!


Inul, bumbacul percale si matasea - Descamps a selectat aceste materiale rare si pretioase din intreaga lume pentru a crea lenjerii pentru pat confortabile, catifelate si cu o calitate constanta. Selectia celor mai bune fire de bumbac cu cele mai fine fibre confera tesaturilor mai multa catifelare si rezistenta.
Finetea si rafinamentul final este oferit de finisarea firelor si colorarea lor in masa ce contribuie la mentinerea stralucirii si a frumusetii lor timp indelungat.

ALEGE PRODUSE DESCAMPS AICI!

Descamps - Arta de a trai si a visa!
Iata povestea:
   In 1802, Auguste Descamps in varsta de 30 de ani deschide impreuna cu fiii sai un atelier de tesatorie in Lille. Revolutia industriala era la inceputuri. Inspirat de ceea ce se petrecea in Anglia, unul din fiii sai pune bazele unei noi companii Descamps l'Aine. In 1920, Descamps incepe sa produca tesaturi de in. Odata cu introducerea bumbacului in Europa, Descamps se lanseaza in mod natural in producerea de tesaturi de bumbac si bumbac percale (acest tip de bumbac are tesatura mai lunga si mai densa decat restul, astfel aducand o rezistenta suplimentara produsului final). Cu timpul, tesaturile incep sa capete borduri colorate, iar in 1950 Descamps lanseaza prima campanie publicitara cu sloganul "tesaturile elegante ale noptii".

   In 1960 se petrece o revolutie - apar primele lenjerii de pat colorate!
In Statele Unite, designerul Primrose Bordier inoveaza industria prin coordonarea culorilor si printurilor intre lenjeriile de pat, prosoapele si halatele de baie si fetele de masa. Gata cu lenjeriile uni, veselia culorilor intalneste succesul. Descamps se alatura grupului DMC in 1970, capatand astfel o putere comerciala si financiara si mai mare si deschide numeroase magazine in Franta si in strainatate. Ingrid Bergman inaugureaza primul magazin pilot din New York.

VEZI OFERTA DESCAMPS AICI!

Articol realizat in afiliere cu SENSODAYS!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu