Ziua Somnului sarbatorita cu o Saptamana a somnului

PRODUSE DORMEO PENTRU CEL MAI BUN SOMN


In perioada 12-18 martie puteti profita de campania "Ziua Somnului" prin ofertele deosebite aduse de DORMEO -  aceasta oferta doresc sa v-o descriu in continuare.

La finalul articolului am pus cateva curiozitati legate de somn, asa ca merita sa parcurgeti intregul articol, unde veti gasi promotii interesante si curiozitati legate de somn!



Ziua Mondiala a Somnului este un eveniment anual, destinat să fie o sărbătoare a somnului și o chemare la acțiune în probleme importante legate de somn - medicină, educație, aspecte sociale.
Aceasta ZI este organizata de Comitetul Zilei Mondiale a Somnului din cadrul Societății Mondiale a Somnului (fondat de WASM și WSF) și își propune să diminueze problemele de somn asupra societății printr-o mai bună prevenire și gestionare a tulburărilor de somn.


Ziua mondială a somnului este ținută in ziua de vineri înainte de echinoctiul de primăvara din fiecare an. Datele viitoarelor zile a somnului vor fi: 16 martie 2018, 15 martie 2019 și 14 martie 2020.

Echinocţiul de primăvară, momentul care marchează începutul primăverii astronomice, se va produce în acest an, în 2018, marți, 20 martie, la ora 18:15 (ora României), ne informează site-ul Observatorului Astronomic ”Amiral Vasile Urseanu”.

Ce poate fi mai potrivit decat sarbatoarea "Ziua Somnului" pentru a avea o promotie excelenta la articole pentru somn - perne, plapume, saltele - tot ce face ca somnul sa insemne refacerea energiei!


Dormeo - poate cel mai renumit brand de la noi, furnizor al celor mai bune produse care contribuie la un somn odihnitor, sarbatoreste aceasta zi cu o saptamana de oferte speciale, in perioada 12 - 18 martie, oferte de care merita sa profitati 

- VEZI AICI PRODUSELE DORMEO!

top-shop.ro%20


Iata cateva din produsele propuse in aceasta oferta:

- DORMEO SIENA DUVET LIGHT V2 140X200/200x200 - reducere 60% - VEZI OFERTA!



- DORMEO GOOD MORNING/NIGHT PIL&DUV DOUBLE/SINGLE SET - reducere incepand cu 56%  - VEZI OFERTA!



- Gama DORMEO DREAM CATCHER - reduceri de la 34%  - VEZI OFERTA!



-DORMEO WINTERTIME BEDDING SET Single/Double - reducere incepand cu 34%  - VEZI OFERTA!
- diverse modele disponibile

Articol realizat in afiliere cu TOP-SHOP!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa



top-shop.ro%20

Iata 2 curiozități despre somn:

1. In funcţie de vârstă, fiecare dintre noi are nevoie de un anumit număr de ore de somn zilnic. Bebeluşii dorm circa 16 ore pe zi, copiii cu vârstele între 3 şi 12 ani dorm în jur de 10 ore, între 13 şi 18 ani – 9 ore, după 19 ani, dormim cam 8 ore, iar după 65 de ani ne sunt suficiente 6 ore.


2. Un om doarme, în medie, 25 de ani într-o viaţă.


3. De-a lungul unei vieţi, o persoană îşi petrece 6 ani visând.


4. În primul său an de viaţă, un nou-născut fură din perioada de somn a părinţilor între 400 şi 750 de ore de somn.


5. Savanţii au stabilit că visăm numai persoane şi locuri pe care le-am mai văzut, chiar dacă nu ne mai amintim de ele.


6. Alt lucru interesant este că 12% dintre noi visează numai în alb şi negru. Se spune că procentul era mai mare înainte de apariţia televizoarelor color.

7. Somnul este mai important decât mâncarea. În lipsa alimentaţiei, corpul cedează în două săptămâni, în timp ce, în cazul somnului, decesul poate surveni în doar 10 zile.



8. E normal să nu ne amintim ce am visat. La 5 minute de la trezire, 50% din vis s-a şters, iar după 10 minute nu ne mai amintim circa 90% din vis.


9. Deşi până de curând se credea că visele au loc doar în timpul somnului de tip REM (mişcarea rapidă a ochilor), acestea pot apărea şi în timpul celui de tip non-REM, doar că sunt de durată mai mică.


10. Oamenii dorm, în medie, cu trei ore mai puţin decât alte primate precum cimpanzeii sau babuinii, care dorm aproximativ 10 ore pe zi.


11. Elefanţii stau în picioare atunci când intră în starea de somn non-REM, dar pentru somnul REM se întind.


12. În timpul somnului, organismul eliberează hormoni importanţi pentru ca celulele şi creierul să se poată regenera, iar întreg corpul să elimine toxinele acumulate peste zi.


NU UITATI - In perioada 12-18 martie puteti profita de campania "Ziua Somnului" prin ofertele deosebite aduse de DORMEO !


Articol realizat in afiliere cu TOP-SHOP!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa

Comentarii