duminică, 22 aprilie 2018

Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1,19 bar, 1600 W, 2.4 l, Display TFT, Touch control, Inox

SMART - Espressor incorporabil Bosch


Cel mai bun pret doar zilele acestea pentru o aroganta care merita - un espressor de exceptie, incorporabil, arata perfect in bucatarie, si face o cafea atat de savuroasa incat cine o bea are o satisfactie deplina!

VEZI DISPONIBILITATEA pentru Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1 AICI!Automat de cafea cu funcție OneTouch, încorporabil: ofera varietate și confort maxim.
oneTouch DoubleCup: obținerea oricărei specialități din cafea sau lapte, prin atingerea unui singur buton - chiar și două cești simultan.
MyCoffee: Memorarea a 8 băuturi preferate, toate setările având denumiri proprii

AromaDouble Shot: cafea foarte tare, puţin amară, datorită celor două procese de măcinare şi preparare
AutoMilk Clean: Sistemul complet automat de curățare cu abur efectuează curățarea zilnică a sistemului de dozare a laptelui, dupa prepararea fiecarei băuturi

Calc'nClean oferă un program combinat de curățare și decalcifiere pentru a elimina depunerile de calcar și reziduurile de cafea într-o singură etapă.

Cafea extra-tare mai puțin amară.
Cu cât mai multă, apă trece prin cafeaua măcinată, cu atât rezultatul este mai amar.
AromaDouble Shot macină și prepară cafea extra-tare în două etape - și cum numai jumătate din apă este utilizată în fiecare etapă, cafeaua produsă este mai puțin amară.
Astfel, te poți bucura de aroma maximă - chiar și atunci când consumi cafea foarte tare.


OneTouch DoubleCup.
La o atingere de buton – face două cești de cafea în același timp.
Cafea potrivit dispoziției tale – două cești în același timp, dacă vrei. Dacă visezi la un espresso tare, la o cafea crema aromată sau la o specialitate cu lapte, precum cappuccino, latte macchiato sau caffe latte: OneTouch DoubleCup va prepara băutura solicitată rapid, ușor și confortabil, cu o atingere de buton – cu opțiunea două cești în același timp.

Pentru a-ți personaliza experiența, IndividualCup Volume îți permite să ajustezi dimensiunile prestabilite ale ceștii - mică, medie și mare - în cinci etape diferite pe display, asigurând cantitatea de umplere perfectă pentru ceașcaVEZI DISPONIBILITATEA pentru Espressor incorporabil Bosch CTL636ES1 AICI!


Promotia din acest articol este realizata in afiliere cu DWYN si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu