Saltea Aloe Vera 14+2 Memory

Saltea Aloe Vera 14+2 Memory, husa cu fibre de bambus cu efect antimicrobian, Super Ortopedica, aerisire 3D Free Air - DIVERSE DIMENSIUNI


50% DISCOUNT - saltelele au dimensiunile cuprinse intre 140x200 si 180x200, iar preturile sunt cuprinse intre:
- cea mai mica si cu pretul cel mai mic: pret initial: 1.249,99 Lei redus cu (- 52% ) adica pret actual: 599,99 Lei

- cea mai scumpa pret initial: 1.599,99 Lei redus cu (- 51% ) adica pret actual:779,99 Lei



Dezvoltata de Green Future impreuna cu specialisti ortopezi, salteaua Aloe Vera Memory imbina calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD®  cu proprietatile anti-inflamatoare binecunoscute ale extractului de Aloe Vera si antialergice ale fibrelor de bambus


Materiale de calitate superioara
Salteaua este conceputa cu materiale de cea mai buna calitate. Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa asigura o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta a coloanei, fara dureri de spate in timpul somnului.

Husa saltelei este formata dintr-o tesatura moale si delicata cu tratament de Aloe Vera si vatelina cu fibre de bambus. Este matlasata pe partea superioara cu 2 cm de spuma Green Therm Memory®. Acest strat de confort reactioneaza la caldura corpului si se muleaza pe acesta eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii, asigurand o circulatie a sangelui corespunzatoare

Efect antimicrobian si antialergic: Denumita si "Planta minune", Aloe Vera este folosita cu succes in scopuri terapeutice din timpuri stravechi pentru proprietatile ei antioxidante si antimicrobiane.
Proprietatile naturale antialergice si antimicrobiene ale bambusului sunt binecunoscute. Agentul natural “bamboo-kun” din continutul fibrei de bambus nu permite dezvoltatea microbilor si bacteriilor pe suprafata fibrei si netralizeaza mirosurile neplacute in special de transpiratie. Agentul propriu “bamboo-kun” nu permite daunatorilor sa atace planta si de aceea aceasta nu necesita tratamente chimice cu pesticide pentru crestere.
Bambusul folosit in produsele Green Future corespunde standardului Oeko-Tex 100 si este testat antimicrobian in laboratoare atestate din Germania.

Datorita structurii cu goluri multe ale fibrei, aceasta este foarte absorbanta (cu 40% mai mult decat bumbacul) si permite evaporarea foarte rapida a umiditatii oferind un confort termic excelent. Mentinerea unui mediu uscat asigura un somn sanatos fara acarieni si mucegaiuri, principalii factori in aparitia alergiilor si mirosurilor neplacute.

Tehnologia avansata a spumei suport Green Form HD® impreuna cu cea a stratului de Green Therm Memory® asigura un somn fara propagarea miscarilor partenerului.
Husa permite o aerisire premanenta datorita tesaturii Free Air 3D® care ajuta la mentinerea unui mediu uscat si sanatos.

Dual confort!
Salteaua poate fi utilizata pe ambele parti avand fermitati diferite: o parte foarte ferma cu strat de confort din fibre naturale de bumbac si o parte cu fermitate medie cu strat de confort de 2 cm din spuma memory si vatelina cu fibre de bambus.





Promotia din acest articol este realizata in afiliere cu eMAG si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa




Comentarii