duminică, 24 iunie 2018

Boluri si castroane din ceramica, cu modele traditionale romanesti

BOLURI SI CASTROANE DIN LUT SAU CERAMICA


Bolurile si castroanele din ceramica au un farmec aparte si multora dintre noi ni se pare mancarea mai gustoasa dintr-un vas de lut frumos, cu modele traditionale romanesti sau in culoarea naturala a lutului. Poate undeva, in subconstientul nostru, a ramas acea legatura cu natura, cu pamantul, cu traditiile care s-au format in atatea sute de ani, iar acuma s-au transformat intr-un simbol!

Va prezint un colaj cu unele modele atat de frumoase, intreaga oferta fiind disponibila AICI!

Toate bolurile si castroanele pot fi folosite pentru a se manca din ele sau ca decor.


Castroanele din lut sau ceramică se realizează în Transilvania, în localitatea Corund.


Lutul este de cea mai bună calitate, fără impurități. Acesta este luat de pe lângă pârâul Sacadat, iar castroanele realizate de meșteșugarii populari sunt adevărate mărturii ale locului.

Corund este renumită pentru multitudinea de artiști populari, familii care își învață copiii arta olăritului. Decorarea obiectelor ceramice se realizează cu penițe de metal, de gâscă sau cu corn de vită. VEZI MAI MULT ... 

VEZI/ CUMPARA BOLURI SI CASTROANE DIN LUT SAU CERAMICA AICI!


Ma bcur sa fac parte din aceasta CAMPANIE pentru promovarea categoriei de ceramica traditionala romaneasca. 
Peste 80% din piata de la noi este invadata de produse fabricate in China si nu stim cum sa diferentiem un produs cu adevarat autentic, ce poarta semnatura mesterului zonei specifice de cele fabricate in China.
Pe InvieTraditia.ro - la care sunt afiliat -sunt prezentate produse cu adevarat autentice, semnate de mestesugari din toate colturile tarii. Doar sprijinand comunitatea de mesteri, putem sa ducem mai departe obiceiurile si traditiile romanesti.

Promotia din acest articol este realizata in afiliere cu  INVIETRADITIA si Profitshare!

Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu