Slow Cooker 3.5L Red - oala care gateste aproape singura CROCKPOT

APARAT DE GATIT ELECTRIC SLOW COOKER CROCK-POT


Ma bucur sa va prezint un nou magazin online in care sunt afiliata si din care va voi prezenta diversele oferte si promotii, un magazin special - Crockpot-romania.ro , care ne aduce o oala de gatit electrica ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa.

Modelul pe care l-am ales aici este ideal pentru maxim 3 persoane:
2 setări: Low și High
Ceramică termică
Funcție "Păstrare la cald"

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să gătești mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele dorite și aparatul de gătit electric slow cooker CROCK POT se ocupă de restul, fără supraveghere.


Cu aceasta oala poti gati aproape orice - mancaruri si dulciuri (cheesecake)

Slow cooker-ul CrockPot îți oferă flexibilitatea și libertatea de a găti mâncărurile preferate pe parcursul zilei, fiind nevoie doar să pregătești și să aranjezi ingredientele dimineața, înainte de a pleca de acasă.



Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.



Ideal pentru maxim 3 persoane, acest slow cooker Crock-Pot® se potrivește perfect diverselor nevoi de a găti, precum și constrângerilor cauzate de lipsa timpului, graţie opțiunilor ‘High’, ‘Low’ și ‘Păstrare la cald’.
Atât pe modul High, cât și pe modul Low se ajunge la aceeași  temperatură, diferența fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crock-Pot să atingă punctul de fierbere (100°C).



GARANTIE: 5 ani rezistenta electrica destinata incalzirii, 2 ani alte componente


Slow cooker Crock Pot 3.5 L Manual Red are inclus și un set de 3 ustensile de gătit pe care le poți folosi atât la servirea preparatelor, cât și la pregătirea lor.



Adrian Hădean și echipa sa creează cu slow cookerele Crock-Pot, rețete inspirate pentru toate gusturile. Descoperă varietatea de gusturi și arome din preparatele lui Chef Adrian Hădean aici.

40 de reţete delicioase la Crock-Pot!
Inspiră-te din reţetele gustoase şi ispititoare, realizate cu aparatul de gătit slow cooker Crock-Pot. Indiferent ce reţete vei încerca, vei avea garanţia unor mâncăruri sănătoase cu gusturi şi savori unice. Cu cât vei înţelege mai bine complexitatea aromelor şi bogăţia consistenţei acestora, cu atât mai frumoasă devine această experienţă culinară alături de Crock-Pot!
Descoperă reţetele Click aici

VEZI DETALII/ CUMPARA AICI Slow Cooker 3.5L Red CROCKPOT!


Nu ratati alte lucruri frumoase, dati like si urmariti paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa

Promotia din acest articol este realizata ca afiliat CROCKPOT!




crockpot-romania.ro/

Comentarii