Cum sa gatesti 3 feluri de mancare intr-un singur cuptor, in acelasi timp

Cuptor incorporabil GRUNDIG GEBS46000BHP, electric, 72l, A, negru



Se pare ca la GRUNDIG se poate sa gatesti 3 feluri de mancare in acelasi timp, in cuptor - astfel este cuptorul electric incorporabil GRUNDIG GEBS46000BHP! O adevarata capodopera!

VEZI DISPONIBILITATEA SI PRETUL PENTRU Cuptor incorporabil GRUNDIG GEBS46000BHP, electric, 72l, A, negru


Descriere:
Multi-Taste-Oven - Cuptorul Multi-Taste ofera flexibilitate maxima si gatire uniforma. Pot fi gatite trei feluri diferite de mancare simultan, fara a amesteca aromele.

Pyro Clean - Optiunea inovativa incorporata de auto-curatare pirolitica creste temperatura cuptorului pana la 480°C. Dupa finalizarea procesului poti indeparta foarte usor toata grasimea, petele si arsurile cu ajutorul unei lavete umede.

Inchidere amortizata - Usa acestui cuptor are un mecanism de inchidere foarte silentios. Bucura-te de starea de liniste atunci cand gatesti retetele preferate.

Produsele Grundig vin insotite de un pachet de service premium, care include printre altele: garantie de 7 ani la toate aparatele electrocasnice din gama, instalare si diagnoza gratuita in 24 de ore, 100 de zile banii inapoi, live chat si call center – ca specialistii nostri sa raspunda intrebarilor tale oricand ai nevoie.

VEDETI SI ALTE ELECTROCASNICE GRUNDIG AICI!


Articol realizat in afiliere cu  eMAG  si  Profitshare!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa



Comentarii