Espressor De’Longhi Nespresso EN-500.W Lattissima One, 19 bari, 1400 W, 1 l, Alb + 14 capsule cadou

Espressorul Nespresso Lattissima One


Un espressor excelent care vine cu 14 capsule CADOU!

Sistemul creat de Nespresso a redefinit si revolutionat felul in care milioane de oameni se bucura de cafea in zilele noastre. Aceasta inovatie a modelat cultura mondiala a cafelei.
Datorita inovatiei si inaltelor standarde de calitate, Nespresso a evoluat, de la a fi pionierul cafelei proaspat macinate ambulate in portii individuale catre brandul super premium de cafea apreciat de cei mai exigenti cunoscatori in ziua de astazi.

Capsulele de cafea Nespresso, contin cafea prajita si macinata obtinuta din cele mai bune boabe de cafea din lume, iar toate espressoarele Nespresso extrag cafeaua sub presiune de 19 bari.

OFERTA - promovata in calitate de afiliat eMAG!


Espressorul Nespresso Lattissima One va ofera placerea incomparabila a unui cappuccino sau latte macchiato realizat cu spuma de lapte proaspat, aidoma celor preparate de cei mai iscusiti barista, dar cu minimum de efort.

Espressorul va permite bineinteles realizarea de espresso si lungo cu o singura atingere de buton.

Sistem revolutionar pentru spuma de lapte, incorporat 


Espressorul Lattissima One este echipat cu un sistem revolutionar de spumare a laptelui pentru realizarea retelor de cafea cu lapte. Tot ceea ce aveti de facut este sa umpleti rezervorul pentru lapte cu cantitatea dorita de lapte proaspat, in functie de reteta de cafea cu lapte pe care doriti sa o preparati. Espressorul va spuma laptele direct in ceasca iar dumneavoastra veti savura una dintre cele mai delicioase cafele cu lapte. Procesul de curatare este uimitor de simplu, nefiind necesara clatirea aparatului dupa prepararea bauturii dorite. Rezervorul pentru lapte poate fi spalat in masina de spalat vase

Design exceptional, recunoscut prin premii internationale
Lattissima One este unul dintre cele mai frumoase si compacte espressoare cu sistem de spumare a laptelui incorporat, integrandu-se perfect in orice spatiu din locuinta.
Finisajele de cea mai inalta calitate si liniile fine, elegante i-au adus odata cu lansarea sa, in 2018, premiile If Design Award si Red Dot Design Award.

Set capsule de cafea cadou
Fiecare espressor Nespresso contine un set cadou cu o selectie de 14 capsule de cafea. 
Descoperiti astfel profilul aromatic unic al cafelei Nespresso imediat ce ati achizitionat aparatul!

Experienta suprema a cafelei
Nespresso aplica unele dintre cele mai riguroase standarde de selectie a cafelei, realizand 24 de varietati cafea ce satisfac gusturile celor mai exigenti dintre cunoscatorii cafelei.

Capsulele din aluminiu, sigilate ermetic, pastreaza intacte, pana in momentul extractiei in ceasca, prospetimea si aromele delicate ale cafelei proaspat prajita si macinata care i-a cucerit pe iubitorii de cafea din intreaga lume.

Reciclarea capsulelor Nespresso
Capsulele Nespresso, fiind din aluminiu, pot fi reciclate in totalitate. Aluminiul este transformat in alte produse iar zatul de cafea in ingrasaminte si fertilizatori, iar Nespresso implementeaza propria infrastructura de reciclare in tarile in care este prezent pentru a se asigura de buna functionare a tuturor proceselor.

In Romania colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuata incepand din luna Februarie 2018. Detalii se pot obtine prin intermediul Clubului Nespresso.

SPECIFICATII COMPLETE SI DETALII PRET Espressor De’Longhi Nespresso EN-500.W Lattissima One AICI!



L'OR a creat o noua generatie de capsule din aluminiu, special concepute pentru a fi utilizate cu aparatele de cafea Nespresso® - sunt disponibile 6 OFERTE la CAPSULE L'OR NESPRESSO, cum ar fi si urmatorul pachet:

Pachet Cafea capsule L'OR 4+1 cadou, compatibile cu sistemul Nespresso, 260 gr




OFERTA - promovata in calitate de afiliat eMAG!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa



Comentarii