Retro Black Friday - Colecția HAWA – poveste colonială cu accente indiene

MOBILIER CU ASPECT EXCEPTIONAL


Aceasta promotie vine de la un magazin in care sunt afiliat, magazin organizeaza pentru prima oară Retro Black Friday, în perioada 16-18 noiembrie.

Acest magazin cu produse superbe - Retro Boutique - a câștigat premiul de "Cel mai bun magazin online Home&Deco" la GPeC 2018, evenimentul anului dedicat comerțului electronic.

Black Friday la RETRO BOUTIQUE incepe vineri la miezul nopții, cu o selecție de peste 5000 DE PRODUSE din absolut toate categoriile și REDUCERI DE PÂNĂ LA 70%.

Am ales sa va prezint ceva deosebit si nu stiu daca gasiti aceste produse in alte parte:

Colecția HAWA – poveste colonială cu accente indiene



Stilul colonial își are sursa în perioada de expansiune a imperiului Britanic și mixează, pe de o parte, liniile masive, puternice, luxoase ale interioarelor britanice ale vremii cu elemente locale din India, Africa sau Orient.


Rezultatul, tradus în cheie actuală, poate da indicii despre un ambient eclectic, exotic și intens, în care piesele de mobilier colonial, accesoriile și elementele de decor compun o atmosferă care invită la aventură.



Colecția HAWA e o colecție distinctă, cu un concept clar și fertil. Aspectul de lemn prețios, în nuanțe închise și finisaj antichizat întâlnește sculpturile elaborate, ce respectă modelele tradiționale din zona Rajastanului. Totul, punctat de inserții metalice, perfect acordate la conceptul de design al pieselor de mobilier.



Comodă cu uși și sertar Hawa
Comoda cu uși și sertare Hawa poate fi folosită cu succes în amenajarea unui living, dormitor sau hol în stil colonial.
Uşile bogat ornamentate ascund interiorul compartimentat cu patru poliţe, iar sertarul poate fi folosit la depozitarea de mici accesorii.
VEZI DETALII AICI!



Comodă televizor Hawa
Comoda pentru televizor Hawa poate fi folosită cu succes în amenajarea colțului media al unui living colonial. Fabricată integral din lemn masiv reciclat, comoda TV Hawa iese imediat în evidență. Uşile bogat ornamentate ascund două compartimente laterale pentru CD-uri și DVD-uri, iar sertarul şi nișa sunt ideale pentru aparatura audio-video.
VEZI DETALII AICI!



Masă de cafea în stil colonial Hawa
Masa de cafea în stil colonial Hawa poate fi folosită cu succes în amenajarea zonei de relaxare sau socializare din living. Folosită în compoziţii inspirate de stilul colonial, masa Hawa invită la şuete prelungite însoţite de cafele aromate şi dulciuri orientale.
VEZI DETALII AICI!


VEZI TOATE PIESELE DE MOBILA DIN COLECTIA HAWA!


Articol realizat in afiliere cu  RETRO BOUTIQUE !

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


retroboutique.ro

Comentarii