RAZATOARE MEGA SET BORNER PORTOCALIU

RAZATOARE GERMANA BORNER + video de prezentare


Un ajutor care nu trebuie sa lipseasca in bucatarie - RAZATOAREA BORNER - extrem de practica si utila - scurteaza la maximum timpul pentru maruntirea legumelor si fructelor - e perfecta si pentru a fi facuta CADOU!

Pentru mesele creative, speciale, Borner prezinta o razatoare revolutionara Welle-Waffe PowerLine XXL.
Legume taiate in forma de valuri sau in forma de gratii vor da o eleganta meselor preparate de dvs. Puteti taia in 3 grosimi diferite foarte usor. Copiilor care nu le place sa manance fructe sau legume, acum vor fi incantati de morcovii sau alte garnituri in forme de valuri sau gratii.
Va recomandam folosirea unui dispozitiv de protectie Borner pentru siguranta dvs., cumparat separat. Produsul este disponibil in 3 culori: portocaliu, rosu si verde.

OFERTA - promovata in calitate de afiliat BORNER!

PRET REDUS DE SARBATORI!

VEZI DISPONIBILITATEA PENTRU RAZATOARE MEGA SET BORNER PORTOCALIU!

La sfarsitul articolului puteti vedea un video de prezentare pentru RAZATOAREA BORNER!

Design-ul sau unic va permite sa radeti fructe si legume cu precizie si fara pierderi, in timp ce va protejeaza de lamele ascutite.
Daca este necesar curatati fructul inaintea raderii.
Puneti ceapa si cartofii de la radacina in dispozitivul de protectie intai, astfel incat butonul din partea de sus sa fie impins. Fructele mari sau legumele trebuie sa fie injumatatite sau taiate pe sfert inainte de a fi fixate in dispozitivul de protectie.
Radeti continuu cu dispozitivul de protectie apasand usor pe butonul de deasupra, in directia sagetilor pe intreaga suprafata a lamelor de metal.Atentie:
- Lamelele de metal sunt foarte ascutite! Va rugam aveti mare grija cand folositi razatoarea BORNER!
- Inainte sa folositi razatoarea VPower (V5), este esential sa cititi instructiunile.

- Niciodata sa nu atingeti lamelele foarte ascutite, doar partile de plastic. Atentia trebuie sa fie sporita daca sunt copii in preajma in timp ce folositi razatoarea!
- Niciodata sa nu lasati copii sa atinga sau sa se joace cu razatoarea. Cand este posibil, depozitati razatoarea si placutele ei intr-o cutie sigura, si sa nu fie la indemana copiilor.

Atentie:
- Niciodata nu tineti ce radeti cu propriile maini. Intotdeauna folositi dispozitivul de protectie!
- Dispozitivul de protectie poate fi folosit pentru orice razatoarea Borner.

VEZI TOATE DETALIILE/ PRET/ CUMPARA AICI RAZATOARE MEGA SET BORNER PORTOCALIU


Articol realizat in afiliere cu  BORNER si  Profitshare!Comentarii