MOP CU PULVERIZATOR - excelent ajutor la curatenie

Super mopul cu rotire la 360° + pulverizator pentru apa si detergenti


Fiind mereu in cautarea de solutii care sa ne ajute in activitatile domestice - curatenie, mancare, am dat peste un mop cu pulverizator - in care poti pune apa simpla sau apa cu detergent pentru podele - un mop ieftin si foarte eficient - sigur un mare ajutor in curatenie - strange praful si resturile de pe podea!

Are toate calitatile pentru a fi un produs pe care sa ni-l dorim - eficient, ieftin, poate fi folosit de oricare membru al familiei, va fi cu adevarat de mare ajutor!

OFERTA - promovata in calitate de afiliat TOP-SHOP!


Pulverizatorul te ajuta sa dozezi optim umiditatea pentru a preveni deteriorarea suprafetelor, iar laveta din microfibre curata in totalitate praful si murdaria. Mopul poate fi folosit si pentru curatarea uscata.

Mopul Rovus cu pulverizator este gandit special pentru a-ti usura munca: iti va curata perfect podeaua cu un minim de efort, rapid si eficient!

Super mopul cu rotire la 360° ajunge in toate locurile


Caracteristici:


Rotire la 360° pentru eficienta sporita.
Rezervor de apa de 350 ml, cu pulverizare mica/suprafata mare de acoperire.
Maner usor de aluminiu, detasabil, cu priza moale.
Cu uscare rapida, nu lasa nicio urma pe podea.

Laveta din microfibre curata mai mult praf si murdarie cu o singura stergere decat mopurile conventionale, fie pentru curatare uscata, fie pentru curatare umeda. In acelasi timp, vei ecocomisi mai mult - pentru a curata pete, se poate folosi o cantitate mica de apa si detergent, dozate optim, datorita pulverizatorului mopului Rovus.

Lavetele din microfibre sunt durabile, putand fi reutilizate de pana la 120 de ori!


Design si culoare excelente, cu functionalitate de top
Acest mop se foloseste usor cu o singura mana si are un design excelent, intr-o culoare moderna. Este compact si solid, in acelasi timp fiind durabil si usor!

Rezervorul de 350 ml este usor si convenabil, necesitand putine reumpleri. Intrucat lavetele din microfibra sunt extrem de eficiente in colectarea prafului, mopul poate curata suprafete mari doar cu cantitati mici de apa sau apa cu detergent.

Mopul foloseste lavete din microfibre detasabile care sunt usor de montat, de demontat si de spalat. Lavetele super-moi absorb usor umezeala, praful si mudaria, pentru a lasa o podea curata ce se usuca repede si nu prezinta urme.

VEZI DETALII PRET/ CUMPARA AICI Mopul Rovus cu pulverizator


OFERTA - promovata in calitate de afiliat TOP-SHOP!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


top-shop.ro%20

Comentarii