O PROMOTIE EXCELENTA - Saltea Eucalyptus Therapy Green Future -52% DISCOUNT

HOME&DECO - Saltea Eucalyptus Therapy Green Future, Memory, Husa cu tratament antimicrobian si uleiuri esentiale de Eucalypt, Super Ortopedica


Dezvoltata de Green Future impreuna cu specialisti ortopezi, salteaua Eucalyptus Therapy combina calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD® cu cele termice ale spumei Green Therm Memory® si proprietatile anti-bacteriene si anti-inflamatoare ale uleiurilor esentiale de Eucalipt.

Salteaua este disponibila pe diferite dimensiuni: 90x200, 140x200, 160x200 si 180x200.


OFERTA - promovata in calitate de afiliat eMAG!

In perioada 08.02 - 17.02, la eMAG se desfasoara evenimentul de promotii cu preturi foarte bune "Crazy Days".

Reduceri diverse, la sute de produse din toate categoriile de pe site-ul lor!

Din ofertele acestei promotii am ales una super-faina, la -->>

Salteaua Eucalyptus Therapy Green Future


PRET INITIAL = 1.199,99 Lei (- 52% )

PRET ACTUAL = 569,99 Lei

Promotia este valabila pana in 17 februarie, dar stocurile s-ar putea epuiza, va recomand sa vedeti mai multe despre oferta AICI!


Salteaua este conceputa cu materiale de cea mai buna calitate. Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa asigura o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta a coloanei, fara dureri de spate in timpul somnului.


Tesatura cu fibre moi si uleiuri esentiale de Eucalipt, este matlasata cu un strat generos de vatelina cu fibre de bumbac si este certificata Oeko-Tex.

Statul  de confort din spuma Green Therm Memory® reactioneaza la caldura corpului si se muleaza pe acesta eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii, asigurand o circulatie a sangelui corespunzatoare.
Are un efect anti-stres şi anti-inflamator.



Tehnologia avansata a spumei suport Green Form HD® impreuna cu cea a stratului de Green Therm Memory® asigura un somn fara propagarea miscarilor partenerului.

Salteaua poate fi utilizata pe ambele parti avand fermitati diferite: o parte foarte ferma cu strat de confort din fibre naturale de bumbac si o parte mai moale cu strat de confort de 2 cm din spuma memory.


Pentru protectia saltelei se recomanda utilizarea unei huse - aceasta se poate spala sau schimba oricand este nevoie - HUSE PENTRU SALTEA VEDETI AICI!

CUMPARA AICI Saltea Eucalyptus Therapy Green Future 

OFERTA - promovata in calitate de afiliat eMAG!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si paginile de facebook e-toatacasa ori +e-toatacasa


Comentarii