Cleanmaxx Carpet Washer - aspirator multifunctional - curata, spala covoare, mochete, tapiterii

Cleanmaxx Carpet Washer -  Aparat pentru spălat și aspirat covoare ReFresh

Acuma, ca vine vara, cu praf si caldura mare, cred ca acest aparat de curatare cu apa - Cleanmaxx Carpet Washer - poate fi unul salvator in ce priveste curatenia podelelor, covoarelor si tapiteriilor!

E perfect datorita apei pe care o foloseste, astfel incat praful nu se imprastie in toata casa, iar in urma lui totul ramane proaspat spalat.

la finalul articolului aveti si un video de prezentare in care puteti vedea cum functioneaza acest aspirator multifunctional deosebit de eficient!

Oferta promovata ca afiliat ALO SHOP!
Cateva detalii despre ce stie sa faca -->>

Cleanmaxx Carpet Washer -  Aparat pentru spălat și aspirat covoare ReFresh

In primul rand, sa stiti ca in aceasta perioada, aparatul se livreaza in 48 de ore, gratuit.

Cleanmaxx Carpet Washer este aspiratorul care spală mochete, covoare, tapițerii, făcându-le să arate ca noi! Multifunctional ↣ aspirator vertical cu spălare cu triplă funcție ≡ aspirare, șamponare, spălare! Absoarbe apa și reduce timpul de uscare! Pedală încorporată: ușor de ridicat și manevrat!

Curățarea covoarelor si mochetelor este dificilă, presupune mult timp și efort fizic, iar spălătoriile profesionale sunt scumpe. Aparatul  pentru aspirat și spălat covoare ReFresh este solutia ideală care asigură curățenie desăvârșită! Împreună cu aparatul pentru spălat și aspirat covoare primiți gratuit și un șampon pentru curățare.

Aspiratorul are atașat un recipient pentru apă curată, în care adaugi un căpăcel de șampon.
Printr-o singură apăsare de buton este eliberată soluția de curățare, iar periile speciale ajută la îndepărtarea celor mai dificile urme de murdărie. Praful și reziduurile sunt colectate în bazinul pentru apă murdară, neavând încorporat un sac filtru care de obicei favorizează dezvoltarea alergenilor. Bazinul de colectare se spală ușor și rapid cu apă călduță, împiedicând astfel formarea norilor de praf la golire. Datorită filtrării în apă, aerul evacuat în timpul aspirării este foarte curat.

Aparatul elimină inclusiv petele de lichid apărute accidental pe covor, așa cum sunt sunt cele de ceai, sucuri sau vin. Puteti salva astfel mii de lei pe care i-ați cheltui pentru schimbarea covoarelor.

Aparatul este potrivit atât pentru covoare, cât și pentru mochete. Este un aparat compact, iar pedala încorporată face dispozitivul foarte ușor de ridicat și manevrat.
Curățatul covoarelor se face rapid, cu mai puțin efort și mai eficient, iar petele de lichid nu vă vor mai strica buna dispoziție!

VEZI TOATE SPECIFICATIILE SI PRETUL AICI!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

Aici este si videoul de prezentare pentru Cleanmaxx Carpet Washer -  Aparat pentru spălat și aspirat covoare ReFresh - vandut de ALO SHOP!

Comentarii