Saltea Eucalyptus Therapy

Saltea Eucalyptus Therapy Green Future, Memory, - PRET REDUS - platesti doar 499 lei


Daca sunteti in cautarea unei saltele, acuma aveti ocazia sa cumparati una excelenta la un pret extrem de redus - asta pentru ca eMAG - in care sunt afiliat - are o oferta de week-end ce nu trebuie ratata.

Astfel, salteaua pe care v-o prezint, are in mod normal pretul de 1168 lei, dar acuma este la PRET REDUS CU 57% si costa doar 499 LEI!

VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Saltea Eucalyptus Therapy Green Future, Memory, Husa cu tratament antimicrobian si uleiuri esentiale de Eucalypt, Super Ortopedica, 140x200 cm

Iata cateva detalii:


Dezvoltata de Green Future impreuna cu specialisti ortopezi, salteaua Eucalyptus Therapy combina calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD® cu cele termice ale spumei Green Therm Memory® si proprietatile anti-bacteriene si anti-inflamatoare ale uleiurilor esentiale de Eucalipt.


Salteaua este conceputa cu materiale de cea mai buna calitate. Baza saltelei din spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa asigura o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta a coloanei, fara dureri de spate in timpul somnului.
Tesatura cu fibre moi si uleiuri esentiale de Eucalipt, este matlasata cu un strat generos de vatelina cu fibre de bumbac si este certificata Oeko-Tex.
Statul  de confort din spuma Green Therm Memory® reactioneaza la caldura corpului si se muleaza pe acesta eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii, asigurand o circulatie a sangelui corespunzatoare.
Efect anti-stres şi anti-inflamator:  Aroma capsulelor cu uleiuri esentiale de eucalipt este un excelent stimulent pentru relaxare si eliminarea stresului si relaxare. In plus, efectele antiseptice si anti-inflamatorii ale uleiurilor de eucalypt in tratarea problemelor respiratorii sunt binecunoscute. Studii efectuate in ultimii ani arata o imbunatatire a sistemului imunitar in urma terapiilor cu uleiuri de Eucalipt.
Tehnologia avansata a spumei suport Green Form HD® impreuna cu cea a stratului de Green Therm Memory® asigura un somn fara propagarea miscarilor partenerului.

VEZI SPECIFICATII COMPLETE!



Oferta realizata ca afiliat eMAG!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 


Comentarii