3 combine frigorifice cu pret redus si 5 ANI GARANTIE

Combine frigorifice cu pret redus - Heinner, Arctic si Midea - best price

Cautand cele mai bune aparate frigorifice, am ajuns la cele de mai jos, care se remarca prin diverse caracteristici moderne, pret bun - redus, si o garantie de exceptie 5 ANI GARANTIE!
Chiar faptul ca au o garantie atat de lunga, denota calitatea lor - am avut aparate cu garantie de 5 ani si niciodata nu am dat gres cu ele!
Acesta e si motivul pentru care le recomand, dincolo de caracteristicile tehnice, care, in general, la toate produsele noi, sunt deosebite, aproape ca nu mai stii la ce sa te uiti.
Asa ca pe acestea le diferentiaza in mode deosebit GARANTIA DE 5 ANI.

Oferta mea este realizata ca afiliat eMAG,


1. Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+, 266 l, Clasa A+, Full No Frost, Garden Fresh, Iluminare LED, H 181.2, Argintiu
Full No Frost
Sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort!
Ventilator
Ventilatorul amplasat in interiorul racitorului ajuta la distributia uniforma a temperaturii si a umiditatii in interiorul compartimentului. Temperatura dorita de tine se va mentine constanta!


Fast Freeze Zone
Compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.
Full No Frost

Sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Te poti bucura de un plus de confort pentru ca elimina nevoia dezghetarii periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fara efort!
Air Flow Dual Tech
Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu proaspete, gustoase si aromate!

Un frigider modern, cu tehnologie de ultima ora, care asigura o buna utilizare a acestui frigider.
Si 5 ANI GARANTIE!

VEZI TOATE SPECIFICATIILE SI PRETUL pentru Combina frigorifica Arctic AK54305NFMT+!



2. Combina frigorifica Heinner HC-V286A+, 286 l, Clasa A+, Tehnologie Less Frost, H 180 cm, Alb
Capacitate neta 286L
Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie
Sistem racire Less Frost
Cu ajutorul evaporatorului ascuns, tehnologia Less Frost ofera o racire uniforma si eficienta, iar
dezghetarea congelatorului va fi necesara mult mai rar.
Lumina LED
Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura
vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice.


Usi reversibile
Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum
doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie - asta ar putea fi important! Mie mi s-a intamplat sa mut frigiderul si sa fie nevoie sa-i mut usile!
Si 5 ANI GARANTIE!
VEZI TOATE SPECIFICATIILE SI PRETUL pentru Combina frigorifica Heinner HC-V286A+



3. Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1, 295 l, Clasa A+, Total No Frost, H 188 cm, Inox
Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica.
 Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, HD-400RWEN1 consuma mult mai putine resurse datorita clasei energetice A+.
NO FROST
HD-400RWEN1 este dotata cu functia NO FROST, atat pentru frigider cat si pentru congelator, cu ajutorul careia nu vei mai fi nevoit sa dezgheti aparatul, economisind astfel timp pretios. Pungile cu zarzavaturi sau diferite carnuri nu vor mai avea depuneri de gheata, nu se vor mai lipi si vei putea vedea astfel mai usor continutul acestora.
Multi Air Flow
Sistemul Multi Air Flow din dotarea aparatului presupune distribuirea uniforma a aerului rece prin mai multe orificii pentru a pastra alimentele cat mai proaspete.
Super Racire
Functia Super Racire presupune racirea rapida a alimentelor prin distribuirea continua a unui volum mai mare de aer rece, fiind folosita deobicei la prima pornire a aparatului, inainte de curatare sau de a introduce o cantitate semnificativa de alimente.
Spatiu generos de stocare
Aceasta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos ce are o capacitate de 295 l si compartimente ce iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.
Si 5 ANI GARANTIE!
VEZI TOATE SPECIFICATIILE SI PRETUL pentru Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1!

Este perioada reducerilor de pret la aparatele frigorifice, si sunt foarte multe in aceasta campanie.
Va invit sa VEDETI INTREAGA OFERTA DE APARATE FRIGORIFICE CU REDUCERE DE PRET!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

Comentarii