Descopera Crock-Pot Express - Multicooker cu gatire sub presiune

Pana la 280 lei reducere la aparatele electrice de gatit Crock-Pot!

Cu aparatul de gatit electric Crock Pot se pot pregati o gama larga de retete: de la ciorbe, supe, fripturi si feluri principale, la aperitive apetisante, preparate vegetariene si deserturi delicioase.
Datorita conceptului revolutionar de slow cooking, gatitul la temperaturi reduse, se mentin in intregime nutrientii in mancare si obţti in acest fel o mancare sanatoasa si gustoasa.

Oferta de mai jos este una foarte buna - cu o reducere consistenta de pret la 3 produse.

Promotia am realizat-o ca afiliat crockpot-romania.ro si va invit sa o parcurgeti in continuare:



1. Slow Cooker 3.5L Stainless Steel Crock-Pot

• Ideal pentru maxim 3 persoane
• 2 setări: Low și High
• Ceramică termică
• Funcție "Păstrare la cald"

Aparatul de gătit electric slow cooker Crock-Pot® se potriveşte perfect diverselor nevoi de a găti, precum şi constrângerilor cauzate de lipsa timpului. Are 2 setări de gătire ‘High’ şi ‘Low’, precum şi funcţia de ‘păstrare la cald’. Atât pe modul High, cât și pe modul Low se ajunge la aceeași  temperatură, diferența fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crock-Pot să atingă punctul de fierbere (100°C).

De exemplu, pentru rețetele cu carne, odată atins punctul de fierbere, timpul total de gătire a mâncării, pentru  a atinge potențialul maxim de aromă și textură, depinde de mărimea bucății de carne și de felul în care aceasta este tăiată.
Alegi felul de mâncare preferat, urmezi instrucţiunile din reţetă, setezi modul de gătire şi timpul necesar - cu ajutorul meniului uşor de folosit - şi gata.
Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.
Curăţarea vasului ceramic se face foarte ușor, inclusiv în maşina de spălat vase, acesta putând fi folosit şi pentru servirea mâncării, alături de capacul din sticlă termorezistentă, de asemenea uşor de curăţat.
Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să găteşti mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele dorite şi aparatul de gătit electric slow cooker CROCK POT se ocupă de restul fără supraveghere.
Vasul din ceramică detaşabil poate fi folosit în cuptor. Nu utilizaţi vasul din ceramică detaşabil pe aragaz, pe plita electrică sau pe grătar. Consumul de energie al aparatului electric Crock-Pot este redus, echivalând cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210W pentru modul High.
Capacul poate fi băgat la cuptor împreună cu vasul  Crock-Pot!
VEZI TOATE DETALIILE/ CUMPARA AICI Slow Cooker 3.5L Stainless Steel Crock-Pot



2. Slow Cooker 5.7L Digital Crock-Pot

• Ideal pentru 6 persoane
• 2 setări: Low și High
• Funcție "Păstrare la cald” automată
• Timer reglabil până la 20h
Descrierea este ca la oala de mai sus cu diferenta ca in aceasta oala se poate gati pentru 6 persoane si Atenție! Capacul NU poate fi băgat la cuptor  împreună cu vasul  Crock-Pot!
VEZI TOATE SPECIFICATIILE/ CUMPARA Slow Cooker 5.7L Digital Crock-Pot AICI!



3. Slow cooker 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot

• Ideal pentru 6 persoane
• Vas Sauté utilizabil și pe plită și în cuptor
• Funcţie ”Păstrare la cald”
• Timer reglabil până la 20h
Capacul poate fi băgat la cuptor împreună cu vasul  Crock-Pot!
VEZI TOATE SPECFICATIILE/ CUMPARA Slow cooker 5.0 L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot AICI!


Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

crockpot-romania.ro/

Comentarii