4 Articole pentru depozitarea alimentelor

Solutii inteligente pentru pastrarea alimentelor

Si voi tot cautati solutii pentru depozitarea si pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii, un timp mai lung? Si eu.
Asa ca, in aceasta cautare, am gasit cateva produse deosebite, ba chiar inteligente, care beneficiaza si de preturi excelente - adecvate lunii noiembrie - luna nebuniilor cu reduceri de pret - cutii cu silicon, tavite care pot fi atasate rafturilor din frigider, din dulap, la masa, cutiute din silicon pliabile, aparat de vidat!

Promotia mea este extrasa de la ALO-SHOP - unde activez ca afiliat!

Toate produsele pe care vi le prezint sunt de buna calitate si sunt articole pe care eu personal le-as folosi!

Set Clever Tray
Set 4 tăvițe pentru conservarea și depozitarea alimentelor ReTaste
Tăvițele pentru depozitare ReTaste sunt soluția ideală pentru conservarea alimentelor dar și pentru depozitarea acestora.
Vei prelungi durata de păstrare a alimentelor, fără ca aerul, mirosurile nepăcute sau microbii să pătrundă și să altereze mâncarea.
Cele două tăvi sunt confecționate dintr-un silicon flexibil, care conservă perfect aromele și nu permit alimentelor să-ți schimbe mirosul.
În plus, sunt transparente și foarte rezistente, astfel vei putea păstra în frigider de la felii de cașcaval, șuncă, bacon, până la roșii întregi, avocado sau brânză.
Sunt eco-friendly, ușor de folosit și întreținut. Se pot spăla la masina de spalat vase.
VEZI MAI MULTE DETALII pentru Set Clever Tray


Shelf Sliders - Set 3 rafturi atașabile ReTaste
Soluție inteligență pentru stocare și depozitarea diferitelor obiecte din frigider și din casă!
Shelf Sliders din gama ReTaste este un set de 3 cutii de depozitare, multifuncționale, cu prindere.
Cutiile sunt ideale pentru utilizarea spațiului de sub rafturi, fie că este vorba de rafturile frigiderului, rafturile biroului sau ale mesei.
Prevăzute cu 5 orificii de ventilație a aerului și mâner incorporat, puteți păstra alimentele proaspete în frigider și mereu la îndemână, utilizând doar spațiul pe care, în mod normal, nu îl foloseați. Dar Shelf Sliders nu sunt destinate doar pentru frigider! Folosiți-le ca raft suplimentar sub un birou sau sub o masă, pentru a depozita lucruri precum pixuri, agende, agrafe de birou și oricare alte obiecte pe care le utilizați frecvent. Folosiți Shelf Sliders în magazie, pentru a sorta tot felul de șuruburi și scule. Utilizările cutiilor Shelf Sliders sunt nenumărate!
Cutiile sunt ușor de curățat și pot fi introduse chiar și în mașina de spălat vase. 
Cutiile pentru depozitare  Shelf Sliders vă fac activitățile zilnice mai ușoare, ajutându-vă să organizați, depozitați și utilizați orice spațiu din locuință, la care nu v-ați fi gândit înainte!
VEZI MAI MULTE DETALII pentru Shelf Sliders - Set 3 rafturi atașabile ReTaste!


Set 4 caserole din silicon pentru alimente - Vase depozitare ReTaste
Caserolele din silicon, cu capac, pliabile, potrivite pentru cuptorul cu microunde si frigider, iți vor păstra savoarea și prospețimea alimentelor pentru o perioadă mai lungă de timp.
Economisești spațiu  cu ajutorul acestui set de caserole pliabile, iar culorile vii dau un ton de veselie bucătăriei tale!
Vasele de depozitare ReTaste sunt destinate depozitării alimentelor și reîncălzirii mâncării gătite.
Caserolele din gama ReTaste sunt confecționate din silicon și sunt rezistente la  temperaturi între -40 și 230 grade Celsius. Acestea sunt prevăzute cu capace confecționate din plastic și rezistente la temperaturi între -30 și 120 de grade Celsius
Recipientele sunt prevăzute cu o valvă de aerisire ce permite folosirea lor în cuptorul cu microunde fără a fi necesară scoaterea capacului. Pot fi utilizate în cuptorul cu microunde  și congelator și pot fi curățate în masina de spălat vase.
VEZI DETALII pentru Set 4 caserole din silicon pentru alimente - Vase depozitare ReTaste!


Food Sealer - Aparat pentru vidat ReTaste
Cu Food Sealer din gama ReTaste rezolvi rapid și eficient problema risipei alimentare, dar în același timp găsești și soluția perfectă pentru pregătirea bagajelor înainte de vacanță. Cum este posibil acest lucru? Dispozitivul compact permite vidarea eficientă a unei game largi de produse, de la alimente gătite sau nu, până la tot felul de alte produse la care nu te-ai fi gândit vreodată. Spre exemplu, poți vida și depozita în siguranță sticluțele cu șampon și loțiune de corp pe care urmează să le iei cu tine în vacanță. Astfel, eviți posibilitatea ca acestea să se spargă și să-ți murdărească hainele, în timpul transportării bagajelor.
Funcția de bază a dispozitivului de vidat ReTaste rămâne, după cum îi spune și numele, cea de vidare a alimentelor. Cu Food Sealer poți economisi timp și bani, deoarece aparatul previne risipa și te ajută să depozitezi în siguranță resturile de mâncare neconsumate. Tot ce ai de făcut este să pui alimentele într-una dintre pungile Food Sealer Bags și să pornești aparatul. În doar câteva secunde, dispozitivul va elimina tot aerul din jurul acestora și, astfel, mâncarea ta va fi mult mai ușor de păstrat în frigider, sau chiar congelator. Vidate cu ajutorul Food Sealer, produsele alimentare pot fi consumate pe o perioadă mult mai lungă de timp, deoarece se alterează mai greu.
Dispozitivul vine însoțit de un set de două role de pungi Food Sealer Bags. Acestea sunt confecționate dintr-un material plastic rezistent, care permite vidarea și păstrarea în perfectă stare a alimentelor. Pot fi introduse fără probleme în congelator, la temperaturi scăzute, dar sunt la fel de rezistente și în cazul în care le introduci în cuptor, la temperaturi ridicate. De altfel, poți folosi pungile pentru a găti mâncarea direct în ele. Poți fierbe alimentele vidate în pungile Food Sealer, sau le poți introduce în cuptor, pentru a le coace. Iar în cazul în care vrei să reutilizezi aceste pungi, tot ce trebuie să faci este să le deschizi cu atenție, să golești conținutul acestora și, ulterior, să le clătești rapid sub jetul de apă rece.
Food Sealer este genul de dispozitiv care nu ar trebui să-ți lipsească din casă! Te ajută în atât de multe privințe, nu neapărt în cazul economisirii inteligente a mâncării! Tot cu ajutorul Food Sealer și a pungilor Food Sealer Bags poți securiza diferite documente, sau îți poți vida inclusiv telefonul, dacă vrei să-l folosești sub apă, acesta fiind cel mai rapid sistem waterproof pe care îl poți încerca. Atât de simplu și atât de rapid!
VEZI DETALII pentru Food Sealer - Aparat pentru vidat ReTaste

Promotia mea este extrasa de la ALO-SHOP - unde activez ca afiliat!
Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 


Comentarii