Din categoria - ce mi-am mai cumparat: Vertical Steamer - Aparat de călcat cu aburi ReFresh

Calcat rapid - de fapt, indreptarea rapida a cutelor

Ca noi toti, cautam mereu solutii rapide pentru indeplinirea sarcinilor pe care le avem zi de zi - ceva rapid, usor de folosit, sa nu ne consume mult timp.
Asa ca, dupa cateva reclame pe care le-am vazut la tv, am cautat si pe net, la ALO-SHOP, acest gadget - VERTICAL STEAMER - Aparatul de calcat cu aburi ReFresh.

Dupa un oarecare studiu, avand in vedere pretul relativ bun, timpul rapid de livrare si avantajele pe care le prezinta, m-am decis, asa ca in doua zile era la mine.

Vertical Steamer - Aparat de călcat cu aburi ReFresh

Am lucruri pozitive sa va spun despre acest aparat, altfel nu-l mai prezentam.
Intr-adevar, e potrivit de tinut in mana, usor de folosit, scoate aburi fierbinti si intr-adevar hainele se improspateaza.
Nu dauneaza tesaturii, folosit corect - cum scrie in instructiunile care il insotesc, nu are ce sa se intample - putin abur trecut peste haine si cutele se intind vazand cu ochii, de pare chiar ciudat.
La prima folosire ne-am amuzat, parca aveam o jucarie noua.

Ma bucur sa stiu ca il voi lua in vacanta - este foarte practic si nu ocupa loc mult - mereu in vacante e dificil cu hainele pentru ca toate sunt sifonate rau de tot.

E practic pentru ca nu mai trebuie sa intinzi masa de calcat, daca ai, daca nu, nu te mai chinui sa calci pe o suprafata tare.
Trebuie sa pui haina pe un umeras ori sa o fixezi undeva, cu cleme, sa stea cat mai fixa, altfel se tot deplaseaza cand dai cu aburul pe ea. E mai usor daca pot sa fixezi haina undeva.

Poate fi folosit la fel de usor atat de sotie cat si de sot - atentie doar sa nu indreptati aburul spre cineva, spre animale sau plante.
Vertical Steamer - Aparat de călcat cu aburi ReFresh poate fi achizitionat de pe ALO-SHOP AICI!



Vertical Steamer - Aparat de călcat cu aburi ReFresh
Aparatul de călcat cu aburi ReFresh netezește și reîmprospătează articolele textile de orice fel, cu ajutorul aburilor fierbinți și a presiunii cu care aceștia sunt eliberați.
Cum se folosește Vertical Steamer?

Adaugă apă în cuva specială a aparatului, care are o capacitate maximă de 250ml.
Apoi cuplează aparatul la o sursă de curent, prin intermediul cablului conector, inclus în pachet.
Dă-i timp apei să se încălzească, apoi poți utiliza Vertical Steamer pentru a calcă rapid și eficient orice articol vestimentar, indiferent de țesătura din care este confencționat.


Aparatul de călcat cu aburi este gândit în așa fel încât să poată calcă cu ușurință orice tip de material. Vertical Steamer vine însoțit de un capăt detașabil din material dur, care va mări intensitatea aburilor și te va ajuta să netezești cu mai multă ușurință tot felul de textile groase. Pentru hainele care prezintă diferite aplicații sau țesături speciale, îi poți adăuga aparatului Vertical Steamer un al doilea capăt special, prevăzut cu perii din silicon.

Funcții:
Calcă orice tip de material textil, indiferent de grosime
Netezește rapid cutele, chiar și cele dificile
Calcă perdelele și draperiile direct agățate la geam
Împrospătează și igienizează țesăturile
Se folosește vertical, astfel că poți călca hainele direct pe umeraș
Aparatul funcționează similar cu un fier de călcat cu aburi
Este ușor de folosit, doar trebuie adăugată apă în rezervorul special și apoi conectat la o sursă de curent.

Vertical Steamer - Aparat de călcat cu aburi ReFresh poate fi achizitionat de pe ALO-SHOP AICI!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

Promotie realizata ca AFILIAT ALO-SHOP!


Comentarii