Lampi Catalitice BERGER

Purificarea si parfumarea placuta a aerului cu LAMPA CATALITICA BERGER

Lămpile catalitice funcționează pe principiul arderii catalitice. (Amestecurile de gaz combustibil-aer nu ard atita timp cit nu se atinge punctul de aprindere. Totusi, in prezenta anumitor substante chimice, gazul va incepe sa arda la o temperatura mai mica. Acest fenomen este cunoscut sub denumirea de ardere catalitica. Cei mai multi oxizi ai metalelor si amestecuri de oxizi au proprietatea de a cataliza arderea. Astfel, rocile vulcanice, care contin o varietate de oxizi metalici, se folosesc in seminee care ard gaze. Aceste nu sunt numai decorative ci, de asemenea, ajuta procesul de ardere rezultind o ardere curata si mai eficienta.)
În recipient se toarnă rezerva de parfum destinată lămpii catalitice, care reprezintă un lichid catalitic impregnat cu uleiuri parfumate, fitilul este introdus apoi în lampă și lăsat câteva minute să se amorseze. Se aprinde piatra vulcanică din vârful fitilului, se lasă două-trei minute să ardă după care se stinge. Lampa începe să funcționeze, emanând în atmosferă parfumul și ionii.
La inceput, lampa Berger a fost o prisma de sticla, continand un lichid inodor, pe care francezii au adoptat-o ca fiind procedura predilecta de purificare si parfumare a locuintelor. Faptul ca persoane celebre, precum Jean Cocteau sau Pablo Picasso, au facut o pasiune pentru ele, a transformat aspectul utilitar intr-o moda. Ceea ce fusese pana atunci un obiect sanitar, a devenit un accesoriu nelipsit dintr-o casa cu pretentii.

Oferta realizata ca afiliat SENSODAYS.

Iata cateva modele, mai jos, intreaga OFERTA ESTE DISPONIBILA AICI!

Lampa catalitica Berger Immersion Verte
Bine ai venit intr-o lume a naturii luxuriante, inspirata din padurile tropicale. Colectia Immersion te invita sa pornesti intr-o calatorie, cufunda-te intr-o atmosfera de arome exotice cu ajutorul acestei colectii, definita de culori acvatice si forme naturale, pure.
Designerul Rozenn Mainguené aduce un omagiu naturii si elementelor naturale cu ajutorul acestei lampi catalitice. Aici apa este pretioasa, invaluie decorul cu o transparenta radianta si deseneaza valuri delicate pe un corp oval, perfect.
Realizata din sticla groasa si o montura metalica argintie, sferica ce intregeste prezenta si aspectul unic al lampii.
VEZI TOATE DETALIILE SI MODUL DE UTILIZARE AICI!



Set Berger lampa catalitica Geometry Reglisse cu parfum Caresse de Coton
Colectia Geometry ofera casei tale un plus de stil cu designul sau unic si uimitor. Un ambient contemporan, in linie cu trendurile moderne, aceasta lampa prezinta o forma geometrica, structurata si dinamica ce se completeaza cu nuantele pastelate ale sticlei.
Armand Delsol - fondatorul agentiei de design De Vog - a creat pentru Maison Berger liniile unei geometrii variabile, cu linii drepte, unghiuri ascutite, fatete multiple - ce reflecta infinitatea in toate dimensiunile.
O stare de bine olfactiva comfortabila si suava, o moliciune usoara si eleganta. Acest parfum florat pudrat se deschide cu note de curat, dezvoltand usor un buchet inocent de trandafiri si flori de portocal. Aceasta compozitie olfactiva este invaluita in dulceata mierii cu un ecou de vanilie si mosc alb.


Set Berger lampa catalitica Poesy Gem Noire cu parfum Bouquet Liberty
Sunt incluse:
- Lampa catalitica
- Fitil
- Capac inchis
- Palnie
- Parfum Bouquet Liberty 180 ml
Note de varf: Para, Bergamota
Note de mijloc: Glicina, Lacramioare, Trandafir, Iasomie
Note de baza: Paciuli, Lemn de santal, Lichen de prun


Lampa catalitica Berger Stone Grise
Design creat de Romain Duclos, aceasta lampa catalitica va adauga o nuanta industriala casei dumneavoastra.
Are forma unei pietre lustruite de trecerea timpului cu un finisaj de culoarea betonului, iar particulele metalice adauga o personalitate puternica produsului.


Set Berger lampa catalitica Bingo Rouge cu parfum Caresse de Coton
Aceasta lampa catalitica din set are un design foarte atragator si la moda, fiind fabricata din sticla lacuita si foarte lucioasa in culoarea rosu.
Parfumul pentru lampa inclus in set, Caresse de Coton, este un parfum florat pudrat se deschide cu note de curat, dezvoltand usor un buchet inocent de trandafiri si flori de portocal.
Aceasta compozitie olfactiva este invaluita in dulceata mierii cu un ecou de vanilie si mosc alb.
VEZI TOATE DETALIILE SI MODUL DE UTILIZARE AICI!

Sunt disponibile foarte multe arome - pe care le puteti folosi pentru a umple lampa, si, de asemenea, sunt disponibile si fitile, pentru a le inlocui pe cele consumate - VEZI AICI OFERTA DE LAMPI CATALITICE BERGER SI PARFUMURI + FITIL REZERVA!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

sensodays.ro

Comentarii