Slow cooker Star-Light - promotie - doar 109,98 lei - TIMP LIMITAT

Slow cooker Star-Light SCB-524SS, 4.5l, 240W, Vas ceramica detasabil, Functie de pastrare la cald, Inox

15% EXTRA-REDUCERE:
Cumpără acest produs, aplică codul “StarLight” în coșul de cumpărături și beneficiază pe loc de 15% extra-reducere. Voucherul este valabil pe data de 25 ianuarie 2020, pentru electrocasnicele Star-Light vândute de eMAG. Voucherul nu poate fi utlizat pentru a cumpăra produse resigilate. Acesta nu se cumulează cu alte vouchere existente. Reducerea poate fi cumulată cu alte reduceri deja existente in site.

Slow cooker Star-Light SCB-524SS, 4.5l, 240W, Vas ceramica detasabil, Functie de pastrare la cald, Inox

Cel mai bun pret acuma: doar 109,98 lei - VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Optiuni gatire – Low si High
Slow Cooker SCB-524SS este ideal pentru intreaga familie, avand o capacitate cat pentru maxim 3-4 persoane si doua optiuni de gatire, “Low” si “High”, ce reprezinta de fapt timpul necesar pentru a atinge punctul de fierbere (100°C), 7-8 ore pentru “Low” si respectiv 3-4 ore pentru “High”, alegand astfel optiunea potrivita pentru retetele tale.
Functia “Keep Warm”

Pastreaza preparatul la o temperatura potrivita pentru servire, aproximativ 4 ore, dupa terminarea programului de gatire.
Vas ceramic termorezistent
Vasul ceramic din componenta SCB-524SS este termorezistent ceea ce ii confera avantajul distribuirii temperaturii in mod uniform obtinand astfel mancaruri mai fragede si mai aromate. Acesta este detasabil, putand astfel fi folosit separat in cuptor. Atentie: vasul de ceramica detasabil nu poate fi folosit pe aragaz, plita electrica sau pe gratar.
Capac sticla transparenta
Capacul transparent ofera posibilitatea observarii preparatelor pe tot parcursul procesului, putand astfel sa ajustati mancarea in functie de stadiul in care se afla. Acesta se curata foarte usor, manual sau in masina de spalat vase.
VEZI TOATE DETALIILE pentru Slow cooker Star-Light!

ALEGE PRODUSE STAR-LIGHT AICI!

Oferta realizata ca afiliat eMAG!


Comentarii