Pregatiri de primavara - GHIVECE si JARDINIERE

Gradina de primavara Esschert Design sau decoratiuni INART

Esschert dezvolta colectii pentru gradina, avand ca principala sursa de inspiratie natura. In realizarea obiectelor, brandul lucreaza cu designeri europeni si supravegheaza indeaproape fabricarea produselor. In aceeasi masura functionale si deosebite, produsele Esschert pot deveni si cadouri frumoase pentru cei pasionati de gradinarit si natura.

Interior Inart
Inart este un brand grecesc ce isi incepe istoria in anul 1985. Cu o echipa de designeri dedicati, in permanenta la curent cu cele mai noi tendinte in materie de design interior, brand-ul reuseste rapid sa castige aprecierea a peste 30 de tari din intreaga lume. Brand-ul inart este mereu la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenajari interioare, iar ideologia sa se contureaza in jurul armoniei dintre confort si estetica. Plecand de aici, au fost create mii de produse home&deco dintre cele mai variate, al caror principal punct comun este dorinta de frumos.

Cele doua colectii de produse deosebite fac parte din promotia VIVRE - si sunt disponibile o perioada limitata de timp.
In imaginile de mai jos puteti vedea cateva ghivece si jardiniere foarte frumoase extrase din cele doua colectii - va invit sa VEDETI INTREAGA OFERTA AICI!


Oferta realizata ca afiliat VIVRE!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 


Comentarii