-300 lei REDUCERE la Slow cooker Crock-Pot

Promotie cu cel mai bun pret la SLOW-COOKER

Ne dorim mereu sa gatim usor, fara stres, si sanatos.
Un bun ajutor ar fi o oala slow-cooker - gateste aproape singura, doar sa-i dai ce-i trebuie - sunt disponibile o multime de retete - iar acuma, aceasta oala Slow cooker Crock-Pot are o reducere de pret excelenta, de 300 lei - o perioada limitata de timp - VEZI AICI DETALIILE OFERTEI!

Si iata ce stie si ce face -->>

Slow cooker 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot

 Capac retractabil
• Plită și cuptor
• Funcţie ”Păstrare la cald”
• Capac retractabil
• Ideal pentru 4 persoane

Vas din aluminiu cu strat antiaderent DuraCeramic™
Contine Manual de utilizare


crockpot-romania.ro/

Proprietati: vas/capac - Capacul din sticla se poate spala si in masina de spalat vase; vasul duraceramic detasabil se poate utiliza si in cuptor, pe aragaz, plita electrica sau plita cu inductie
Capacul este de sticla cu balama

Are 2 setări de gătire ‘High’ şi ‘Low’, precum şi funcţia de ‘păstrare la cald’. Atât pe modul High, cât și pe modul Low se ajunge la aceeași  temperatură, diferența fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crock-Pot să atingă punctul de fierbere (100°C).

Cu ajutorul acestuia puteți găti pentru până la 4 persoane simultan, indiferent daca este vorba de tocană, supe sau curry, chiar și un desert preferat de întreaga familie.
Curățarea lui se face foarte ușor, cu o lavetă și detergent lichid. Se recomandă spălarea vasul de gătit detașabil doar manual, pentru a proteja stratul de acoperire DuraCeramic™.
Spre deosebire de alte slowcookere Crock Pot, acest aparat este prevăzut cu un capac rabatabil, ușor de detașat, care poate fi folosit în siguranță în mașina de spălat vase.  Foarte util cand vine vorba de servit mese delicioase direct din vas, acest capac vă ajută să economisiți spațiul în bucătărie și să eliminați riscul de a face mizerie atunci când îl ridicați.


Vasul de gătit detașabil turnat este proiectat pentru a rezista la temperaturi extreme și poate fi utilizat chiar și în cuptor. De asemenea, puteți depozita vasul de gătit în frigider sau în congelator. Designul cu pereți înalți și capacul din sticlă împiedică stropirea în timpul gătirii. Puteți folosi vasul de gătit pentru sotare, prăjire, rumenire sau prăjire rapidă, fiind ideal pentru gătirea a până la 4 porții de mâncare.

Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.

Te poți bucura de întreaga zi, fără a fi nevoie să stai în bucătărie și, totuși, să te delectezi, pe seară, cu o mâncare gustoasă, pregătită în casă. Doar adaugi ingredientele dorite și aparatul de gătit electric slow cooker CROCK POT se ocupă de restul fără supraveghere.

VEZI TOATE DETALIILE SI DISPONIBILITATEA Slow cooker Crock-Pot AICI!

Slow cooker Crock-Pot ne pune la dispozitie o multime de retete, si am ales una:

Reteta fasole batuta cu ceapa caramelizata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

INGREDIENTE
• 500 g fasole
• 4 cepe
• 4-5 căței de usturoi
• 1 lingură de zahăr
• 2 lingurițe boia dulce
• sare, piper
• puțin ulei de floarea soarelui
• ulei de măsline

DESCRIERE
Cand ai pofta de fasole batuta, aceata reteta este ideala: este gata in doar 40 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express! Iti arata Bucatar Maniac cat este de simplu!

MOD DE PREPARARE
Curata si taie 3 cepe mari. Pune putin ulei in vasul Multicookerului Crock-Pot Express, seteaza functia BROWN-SOTE si cand uleiul este incins, adauga ceapa
Cand ceapa devine moale si aurie, adauga o lingura de zahar si mai las-o 1-2 minute. Apoi, adauga doua lingurite de boia dulce. Amesteca, opreste multicookerul si pune ceapa caramelizata la o parte, intr-un alt vas
Pune fasolea spalata in prealabil in vasul Multicookerului si adauga 2L de apa, o ceapa, 3-4 catei de usturoi, putina sare si piper
Seteaza functia pentru fasole (BEANS) si timpul de 40 de minute. Cand acest timp s-a scurs, vei auzi un semnal sonor. Elibereaza presiunea cu atentie si foloseste o ustensila de lemn
Strecoara fasolea si pune-o intr-un alt vas. Adauga 1-2 catei de usturoi, piper, sare si putin ulei de masline. Mixeaza cu blenderul pana cand obtii o crema delicioasa
Serveste cu ceapa caramelizata deasupra

VEZI ALTE RETETE de preparat cu Slow cooker Crock-Pot AICI!

Oferta realizata ca afiliat Crock-Pot Romania!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 


crockpot-romania.ro/

Comentarii