Cafea si prajituri

Espressor Automat CAFFEO SOLO, Red Melitta®

Va place o cafea buna? Presupun ca da, altfel nu ati fi aici! 😊

Melitta este un brand renumit la nivel mondial, cunoscut pentru espressoarele automate, cafetierele și filtrele de cafea pe care le produce de peste 111 ani.  Numele Melitta provine de la Melitta Bentz: aceasta a inventat filtrul de cafea de hârtie pe care îl folosim și astăzi. Acesta a fost patentat în Germania pe 8 Iulie, 1908. 

De atunci, Melitta a continuat să inoveze și să impresioneze prin calitatea materialelor folosite, a tehnologiei și sistemelor speciale integrate în fiecare produs, dar și prin atenția și grija pe care o poartă pentru clienții săi. Melitta continuă să fie o afacere de familie și menține în continuare standardele înalte pe care Melitta Bentz le-a impus încă de la început.

(Nu va lasati deprimati de aceste vremuri dificile. Vom trece cu bine, organismul nostru va invata sa reziste, sa se imunizeze, sa se vindece - asa a facut mereu!)

Ca afiliat Melitta - va propun acest espressor automat:

Espressor Automat CAFFEO SOLO, Red Melitta®

Cu un design compact și elegant, espressorul automat Melitta Caffeo Solo se concentrează pe două aspecte importante: cafea cremoasă, adaptată preferințelor tale și aroma intensă a boabelor proaspăt măcinate
In plus, acuma poti PROFITA de REDUCEREA SUBSTANTIALA DE PRET - CUMPARA AICI Espressor Automat CAFFEO SOLO, Red Melitta®

Iata o descriere succinta a calitatilor acestui espressor de la Melitta:

Design compact, futurist și elegant
Espressorul automat Melitta Caffeo Solo este mai mult decât un simplu espressor: este un simbol al calității și performanței îmbrăcat într-un design futurist, impunător și curat. Prin eleganța și performanța sa, espressorul automat Melitta transformă prepararea cafelei într-un ritual menit să îți ofere un boost de energie și o stare de bine.

Deși măsoară doar 20cm lățime, devenind astfel ideal până și pentru un spațiu mai îngust, performanța tehnologiei Melitta este prezentă în toată complexitatea sa, până la cel mai mic detaliu. Cu espressorul automat Caffeo Solo & Milk nu trebuie să alegi între design compact și specialități variate de cafea: beneficiezi de ambele, la cel mai înalt nivel.

Utilizare intuitivă și silențioasă
Cu espressorul automat Melitta Caffeo Solo nu faci niciun compromis: alegi unul dintre cele 3 nivele de intensitate a cafelei, setezi cantitatea de apă (între 30 și 220ml) în funcție de cana pe care dorești să o folosești și apeși butonul pentru o ceașcă, sau cel pentru două cești dacă dorești să prepari două cafele simultan. În plus, afișajul electronic te informează atunci când espressorul Melitta necesită o curățare sau o detartrare.

Melitta se mândrește atât cu calitatea cafelei pe care fiecare espressor o promite, cât și cu modul silențios de preparare. Majoritatea espressoarelor devin gălăgioase în momentul râșnirii boabelor de cafea, însă espressoarele Melitta se bucură de un sistem performant ce reduce zgomotul considerabil. Astfel, vei prepara de fiecare dată o cafea intensă din boabe proaspăt râșnită fără să îi deranjezi pe cei din jur.

Ușor de întreținut și curățat pentru o durată de viață îndelungată
Programele integrate de curățare și detartrare te ajută să menții espressorul automat Melitta Caffeo Solo în stare optimă pentru a te bucura de el pentru o perioadă lungă de timp. Ciclul de curățare durează aproximativ 15 minute, în timp ce cel de detartrare are nevoie de 30 de minute pentru a finaliza procesul.
CUMPARA AICI Espressor Automat CAFFEO SOLO, Red Melitta® 

Ce ziceti de un desert dulce?
Rețetă prăjitură cu blat de cafea și ciocolată - VEZI RETETA!


Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa 

Comentarii