15 obiecte pentru amenajarea balconului - ca sa poti pretrece timp pe balcon

Obiecte pe care le adaptam pentru utilarea balconului

      Daca pana acuma nu am dat prea mare importanta petrecerii timpului si pe balcon, nu doar in living sau dormitor, iata ca lucrurile se adapteaza la vremurile pe care le parcurgem - sunt convinsa ca in ultimul timp ati iesit mult mai des pe balcon, indiferent daca e un spatiu inchis ori deschis.
      Daca ati avut dezordine si depozit cu de toate pe balcon, din pacate, e cazul sa faceti o revizuire serioasa a obiectelor de care aveti cu adevarat nevoie - suntem ca niste strangatori veritabili de obiecte pe care nu le folosim nici o data la 5 ani - nu prea merita sa ocupe un loc in casa noastra, un loc pe care il putem folosi cu mult mai bine altfel.
      Asa ca, aruncati tot ce nu ati folosit un timp indelungat si folositi balconul in asa fel incat sa va aduca bucurie - aruncatul obiectelor este cel mai greu lucru de facut cand te decizi sa faci curatenie si sa fii mai ordonat!

      Am cautat obiecte care pot fi adaptate si puse pe balcon - nu prea se gasesc anume obiecte pentru balcon, dar noi le putem pune cum ne convine - etajere, masute, pufuri, multe altele care pot fi cu succes utile pe balcon - alegerile mele vin de la VIVRE - VEZI INTREAGA OFERTA AICI!
Produsele sunt disponibile UN TIMP LIMITAT!

ETAJERA din fier si sticla - Mica si simpatica - numai buna sa inveseleasca un perete al balconului
-- VEZI OFERTA!


Masuta pliabila Eisen Brown - o masa foarte buna pentru balcon, dimensiuni reduse, o folosesti cand ai nevoie, apoi o strangi - ocupa loc putin, e ce trebuie - VEZI OFERTA!


Taburet Pouf Royal Silver - un produs realizat manual, mic si comod pentru moment de relaxare si petrecere a timpului pe balcon - VEZI OFERTA!


Etajera Gebranntes Four - un produs cu aspect antichizat, se poate pune pe balcon, avand in vedere dimensiunile reduse - ca sa poti aseza cateva obiecte pe care le doresti la indemana aici - realizat din lemn de brad si fier - VEZI OFERTA!


Floare artificiala in ghiveci Lavendel - iata ceva foarte simpatic, arata extrem de bine, va puteti ajuta si cu un parfum de camera cu miros de levantica - de mare ajutor pentru imaginea balconului si pentru placerea ochiului - VEZI OFERTA!


Aeroterma Tadia - in caz ca e racoare pe balcon, e utila aceasta aeroterma - de fapt, e buna si daca e cald pe balcon, pentru ca are si functia de ventilatie - este foarte mica si practica - VEZI DETALII SI SPECIFICATII AICI!


ETAJERA - un model din fier - vopsita alb, poate utila un balcon, dimensiuni reduse - adaptabila multor balcoane - VEZI DETALII!


Etajera Heart - dimensiuni mici, practica si prin rotile pe care poti sa o muti usor dintr-o parte in alta - desi nu a fost gandita pentru asta, e mai mult decat buna sa fie pusa pe balcon - VEZI DETALII!


Etajera pentru baie Wadrepan - din nou putem readapta - conceputa pentru baie, cine spune ca nu o putem folosi pe balcon? E mica, are rafturi - poti aseza diverse maruntisuri pe care le folosesti pe balcon - de exemplu, daca iti bei cafeaua sau ceaiul pe balcon, pe etajera poti lasa recipientul cu zahar, un set mic de lingurite, ochelarii, tu stii ce lucruri utile poti aseza pe o mica etajera, ca sa nu le plimbi de cate ori ai nevoie de ele - VEZI DETALII!


Masuta Lovely - diametru mic, deci poate fi asezata pe balcon, aspect dragut, antichizat, pe baza de vopsea - VEZI DETALII!


Pantofar Cindya - da, un pantofar, care se preteaza foarte bine si pe post de etajera - de ce nu? Nu ocupa mult loc, si poate servi la a pune diverse obiecte pe el - telefonul, cartea, tableta, ceva de rontait, gasim noi ce trebuie sa tinem pe un raft pe balcon (nu borcane, clar ca nu) - VEZI DETALII!


Pantofar Norway - asa cum ziceam si mai sus, un pantofar poate deveni un raft pentru diverse maruntisuri, e mic numai bun sa incapa pe un balcon - VEZI DETALII!


Puf Cool Anthracite - un puf lucrat manual, sa te scufunzi in el in momentele de relaxare, pe balcon, desigur - VEZI DETALII!


Suport suspendabil cu cos Marile - Potrivit pentru ghivece cu flori sau pentru a depozita legume sau fructe - si nu numai - merge pe un perete al balconului - VEZI DETALII!


ETAJERA - plasate pe un perete al balconului, poti combina pe etajera flori si obiecte decorative, vreo doua carti pe care le vrei la indemana - foarte draguta aceasta etajera - VEZI DETALII!

Daca aceste articole selectate de mine va aduc inspiratie, mai multe obiecte pe care le puteti adapta nevoilor voastre gasiti in magazinul in care sunt afiliat, si de unde am selectat aceste piese - VIVRE!

Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa


vivre.ro

Comentarii