Aparat de facut cate o singura cafea

Aparat Personal de Cafea Delimano Joy


Iata ce am gasit!
Un aparat foarte simpatic, ce face exact o CAFEA o data, deci nu ai cum sa gresesti, nu trebuie sa-l supraveghezi, si poti sa il iei cu tine la lucru, in vacanta, in delegatie, in excursie!

Oferta realizata ca afiliat TOP-SHOP!

Cu Aparatul Personal de Cafea, compact și ușor de utilizat, gândit la o dimensiune perfectă pentru a produce exact cât o cană de 150 ml, inclusă în set, cât să te poți bucura de gustul bogat și de aroma delicioasă a cafelei proaspăt făcute, în câteva minute. Compact și elegant, dar cu aroma completă a cafelei adevărate, toate la simpla apăsare a unui buton.

Infuzia gustului deplin
Cu ajutorul metodei de infuzare prin picurare, apa fierbinte trece încet prin cafeaua măcinată, extrăgând toată complexitatea savorii ce face această băutură atât de populară, producând astfel un gust bogat, deplin, în fiecare picătură.
Iar fiindcă Aparatul Personal de Cafea produce suficient pentru o cană perfectă, băutura ta va fi gata mult mai rapid decât la aparatele mai mari de cafea.

Simplu de utilizat, fără risipă
Pur și simplu adaugi apa și cafeaua măcinată preferată, pornești aparatul și așteaptă.
Datoită filtrului detașabil, reutilizabil și lavabil din nylon nu-ți vei mai face griji de filtrele de hârtie, în timp ce dimensiunea redusă înseamnă un consum mai mic de electricitate.

Perfect pentru acasă, la birou sau la hotel
Compact și elegant, Aparatul Personal de Cafea se simte ca acasă atât în birou cât și în bucătărie, fiind ideal pentru călătorii atunci când vrei să savurezi cea mai bună cafea în camera ta de hotel.

Cană în set
Aparatul tău Personal de Cafea produce 150ml de cafea proaspătă în câteva minute, și vine la pachet o cană din ceramică în dimensiune perfectă. Tot ce-ți mai trebuie este puțină apă și cafea.
VEZI DETALII PRET/ CUMPARA AICI APARATUL PERSONAL DE CAFEA DELIMANO JOY!

Oferta realizata ca afiliat TOP-SHOP!

Comentarii