Slow cooker Crock-Pot - cu doar 250 lei - OFERTA LIMITATA

Slow cooker 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté Crock-Pot


Acest aparat electrocasnic minunat, poate fi cumparat cu pret redus - doar 250 lei - o perioada de timp limitata - VEZI DETALII AICI!

OFERTA realizata ca afiliat crockpot-romania.ro.

Acesta este un aparat de mare ajutor in bucatarie - atat din punct de vedere al sanatatii - un gatit sanatos, totul se prepara in siguranta, fara sa se arda, fara ulei inutil, de asemenea nu mai stai la cratita ore intregi - pui ingredientele si treci la ale tale treburi. Si nu consuma mult curent - noile generatii de electrocasnice sunt economice.

Aparatul de gătit electric slow cooker Crock-Pot® 4.5 L DuraCeramic Hinged Lid Sauté se potriveşte perfect diverselor nevoi de a găti, precum şi constrângerilor cauzate de lipsa timpului. Are 2 setări de gătire ‘High’ şi ‘Low’, precum şi funcţia de ‘păstrare la cald’. Atât pe modul High, cât și pe modul Low se ajunge la aceeași  temperatură, diferența fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crock-Pot să atingă punctul de fierbere (100°C).

Cu ajutorul acestuia puteți găti pentru până la 4 persoane simultan, indiferent daca este vorba de tocană, supe sau curry, chiar și un desert preferat de întreaga familie. 

O multime de retete care pot fi realizare cu Slow cooker Crock-Pot gasiti AICI!

Vasul acestui slowcoooker este unul multifunctional și poate avea mai multe întrebuințări fără a fi nevoie să schimbați vasele în care gătiți: pur și simplu înlăturați vasul din aparat și pregătiți carnea sau legumele Saute pe aragaz apoi puneți vasul înapoi în aparat și îl lasați să gătească pentru voi. Curățarea lui se face foarte ușor, cu o lavetă și detergent lichid. Se recomandă spălarea vasului de gătit detașabil doar manual, pentru a proteja stratul de acoperire DuraCeramic™.

Spre deosebire de alte slowcookere Crock Pot, acest aparat este prevăzut cu un capac rabatabil, ușor de detașat, care poate fi folosit în siguranță în mașina de spălat vase.  Foarte util cand vine vorba de servit mese delicioase direct din vas, acest capac vă ajută să economisiți spațiul în bucătărie și să eliminați riscul de a face mizerie atunci când îl ridicați.

Vasul de gătit detașabil turnat este proiectat pentru a rezista la temperaturi extreme și poate fi utilizat chiar și în cuptor. De asemenea, puteți depozita vasul de gătit în frigider sau în congelator. Designul cu pereți înalți și capacul din sticlă împiedică stropirea în timpul gătirii. Puteți folosi vasul de gătit pentru sotare, prăjire, rumenire sau prăjire rapidă, fiind ideal pentru gătirea a până la 4 porții de mâncare.

Datorită conceptului revoluţionar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, nutrienţii se menţin în întregime şi astfel obţii o mâncare sănătoasă şi gustoasă.

Te poți bucura de întreaga zi, fără a fi nevoie să stai în bucătărie și, totuși, să te delectezi, pe seară, cu o mâncare gustoasă, pregătită în casă. Doar adaugi ingredientele dorite și aparatul de gătit electric slow cooker CROCK POT se ocupă de restul fără supraveghere.

Consumul de energie al aparatului electric Crock-Pot este redus, echivalând cu energia consumată de un bec, între 75 și 150W pentru modul Low și între 150 și 210W pentru modul High.

Garantie 5 ani rezistenta electrica destinata incalzirii, 2 ani alte componente


Pentru alte lucruri frumoase va invit sa urmariti si pagina de facebook e-toatacasa

crockpot-romania.ro/

Comentarii