Pilotă Sleep & Inspire Dormeo: 1+1 CADOU

 Pentru un somn fresh și igienic înlocuiește-ți pilota 

Cat e de placut sa te bagi in pat, si sa te acoperi cu o plapumioara moale, usoara si calduroasa!!! Cam asta va aduce aceasta pilota, asa cum puteti citi mai jos:

Umplută cu microfibre Wellsleep® pentru o senzație ușoară, aerisită, respirabilă și o catifelare de care te vei bucura în fiecare noapte. Rezistentă la pete și complet lavabilă în mașină. Disponibilă în două dimensiuni, cu o husă melange elegantă de piersică sau gri și matlasată în stil diamant.

Toate detaliile promotiei sunt disponibile AICI!


Microfibre avansate Wellsleep pentru o senzație de catifelare de lux
Nucleul pilotei este o umplutură de microfibre Wellsleep®. Acest material avansat combină o moliciune ușoară remarcabilă și aerisire cu o funcționalitate excelentă. Proprietăți termice excelente, absorbție minimă a umezelii, respirabilitate ridicată, rezistență la pete și mucegai ce o fac ideală. Modelul matlasat asigură o distribuție uniformă a fibrelor, cu un volum care oferă o senzație plăcută și moale.
Un efect stylish mélange
Cusătura în cruce de pe husă îi conferă un efect mélange frumos, care se simte bine pe pielea ta, este respirabil și igienic. Alege culoarea piersicii sau gri, ambele cu matlasare elegantă în stil diamant.

Disponibilă în două dimensiuni
Pilota este disponibilă în două dimensiuni, 140x200cm și 200x200cm, este complet lavabilă la 40°C și se usucă rapid.

VEZI DETALII OFERTA AICI Pilotă Sleep & Inspire Dormeo!

Aceasta oferta excelenta este realizata ca afiliat TOP-SHOP!

Comentarii