Oala sub-presiune, Quick Pot Delimano - pret redus, transport gratuit

 Ce face ca Oala sub-presiune, Quick Pot, să fie atât de specială?

Delimano Quick Pot este o oală sub presiune care asigură gătirea cu până la 70% mai rapidă în comparație cu gătirea convențională.

Este un mare ajutor in bucatarie!

Cu o capacitate maximă de 6l și o capacitate utilizabilă în siguranță 5l, pregătește mai rapid mâncăruri sănătoase și gustoase pentru întreaga familie, cu mai multe vitamine, astfel economisești timp și energie. Este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are o bază sandwich special dezvoltat cu placă ALU integrată pentru cea mai bună retenție de căldură.

Oferta de acuma la Oala sub-presiune, Quick Pot Delimano aduce 48% DISCOUNT si TRANSPORT GRATUIT - oferta realizata ca afiliat TOP-SHOP!


Ușor de folosit - o deschizi & închizi cu doar o singură mână
Folosire în siguranță, datorită celor 5 sisteme de siguranță încorporate
80kpa Presiune
Bază triplu-strat cu placă de aluminiu integrată pentru cea mai bună retenție de căldură
Mânere reci la atingere
Pentru toate plitele inclusiv inducție


Prepară mesele ușor
Oala Quick pot este concepută pentru pregătirea rapidă & simplă a meselor: pune ingredientele, adaugă apă sau alt lichid apoi închide capacul doar cu o răsucire a mânerului! În cel mai scurt timp, vei servi mâncare sănătoasă și plină de vitamine.

Mâncarea nu numai că va fi gătită mai repede dar va fi și mai sănătoasă deoarece aceasta își păstrează vitaminele în comparație cu cea gătită convențional. Alimentele pregătite în Quick Pot rețin mai multe vitamine si nutrienți, la sfârșit rezultând în - culoare, gust și aromă extraordinare.

VEZI TOATE DETALIILE pentru OFERTA Oala sub-presiune, Quick Pot Delimano - pret redus, transport gratuit!

Aceasta oferta excelenta este realizata ca afiliat TOP-SHOP!

Comentarii